Foto: F64

Šova Okartes skatuve dalībnieki novērojuši, ka LNT telpās atkal rodas jauns mīlas pāris – Jātnieku Anetes (attēlā) sirdi pēc viņas iepriekšējā drauga – nu un Elvja - izbalsošanas mēģina iekarot Jātnieku Rikardeons.

"Manuprāt, viņiem ir kaut kādas jūtas izveidojušās. Arī no Anetes puses var redzēt, ka viņa uz Rikardeonu jau skatās pavisam citādāk - ne tikai kā uz grupas biedru, bet nu jau kā uz puisi. Iespējams, ka viņi būs otri Sabīne un Pujāts: skūpsti, apskāvieni, gultu sastumšana kopā. Man tā pagaidām izskatās, jo tas ir patiesi," savos novērojumos dalās grupas nu un puisis Valters.

Viņš ir pārliecināts, ka Anete un Rikardeons ir pāris ar lielu nākotni. "Šis ir tas pāris, kuriem varētu attiecības turpināties arī ārpusē," uzskata Valters.

Okartes skatuves dalībnieki jau labu laiku zinājuši, ka Rikardeonam simpatizē Anete, bet kādu dienu puisis saņēmis drosmi un to atklājis. Arī Anete nav bijusi vienaldzīga, tiesa, meitenei esot neērti uzreiz mesties jaunās attiecībās, jo nupat viņa bija kopā ar Elvi, kurš no šova jau izbalsots.

"Viņa tur tika ar to Elvi sasaistīta, bet patiesās jūtas viņai ir pret Rikardeonu, tikai negribas tā uzreiz no viena uz otru pārmesties. Viņa grib ieturēt nelielu pauzi, lai neliekas, ka viņa te ir pie viena, te pie otra. Viņa ieturēs pieklājīgu pāris nedēļu pauzi un tad saies kopā ar Rikardeonu," prognozē Valters.

Interesanti, ka pret šīm attiecībām iestājas abu mīlētāju grupas kolēģe Sabīne, kura mēģinot atrunāt Riakardeonu no Anetes iekarošanas. Tam esot savs skaidrojums - greizsirdība.

"Nav jau noslēpums, ka Akordeons ir viens no pieprasītākajiem šova puišiem. Domāju, ka pilnīgi noteikti arī Sabīnei ir kādas simpātijas pret viņu," spriež Valters, gan piebilstot, ka Sabīnei labāk der viņas pašreizējais šova puisis - 4vēju Pujāts.

Viņš uzskata, ka Anetei un Rikardeonam ir visas iespējas dzīvot kopā laimīgi, un, ja viss izdosies, iespējams, jaunieši varētu izkonkurēt vienmēr aktuālāko šlāgergrupu Duets Sandra, kurā spēlē vīrs un sieva.

Arī nu un Nauris uzskata, ka Rikardeons un Anete drīzumā kļūs par otru Pujātu un Sabīni - īstiem mīlas balodīšiem. Viņš redzot, ka starp abiem mīlētājiem ir īsta dzirkstelīte, un drīzumā abi vairs nespēs slēpt savu kaisli. Arī pats Rikardeons atzīst savu mīlestību.

"Anetīte ir visskaistākā šova dalībniece. Viņa man patīk, un no manas puses ir simpātijas. Man ļoti patīk Anetīte," godīgi atzīst Rikardeons. Viņš gan atklāj, ka abu mīlas attīstībā traucējot tas, ka Anetei sirdī vēl esot kāds cits, iespējams, tas ir no šova izbalsotais Elvis. Tiesa, tas netraucēs viņam iekarot Anetes sirdi.

"Protams, man izdosies savaldzināt Aneti," drošs ir Rikardeons. Viņš sarakstījis dziesmu par savām jūtām pret Aneti, un cer izpildīt to kopā ar meiteni, romantiski sēžot kopā uz soliņa, kas uznests uz skatuves.

Anete gan par Rikardeona jūtām nav tik droša - viņa baidās, ka šim puisim patīkot visas meitenes, kas vien paiet garām. Viņu baida arī pieņēmums, ka cilvēkiem, kas kopā uz skatuves, dzīvē kopā nekas labs nevar sanākt, taču, uzzinot par Dueta Sandra Brīnumu pāra laimīgo laulību, ko papildina izcili veiksmīga karjera, viņa jau vairs nav tik kategoriska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!