Foto: F64

Sestdienas, 5. novembra, vakarā notika LNT šova OKartes skatuve devītais koncerts, kurā tika spēlētas arī nelaiķa Mārtiņa Freimaņa dziesmas, - tajā pēdējo vietu ieņēma grupa 4 vēji un līdz ar to šovu bija jāpamet šīs grupas dalībniecei Mārai.

Šajā vakarā talantu uzstāšanos vērtēja šova repertuāra konsultants Guntars Račs, dziedātāja Olga Rajecka, kā arī Freimaņa bijušās grupas Tumsa jaunais solists Valters Frīdenbergs.

Tāpat šīs nedēļas raidījumā izcēlās grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs, kurš šova telpās gandrīz nedēļu bija nodzīvojis kopā ar jaunajiem censoņiem (tiesa, pirmais nopietnais kautiņš Okartes skatuves telpās notika bez Kiviča līdzdalības).

Koncertā tika izpildītas Freimaņa dziesmas Redz, kā tu ar mani, Šūpuļdziesma slepkavam, Uzdāviniet man, Zvaigžņu kabarē, Pēc mums vēl ilgi zeme skums un Kad Ēģiptē sniegs, bet pēc tam arī katras grupas oriģinālkompozīcijas.

Rezultātā uzvarēja grupa nu un, otrajā vietā palika grupa T-Band, trešie bija Jātnieki, ceturtie - Kā viens, piektie - Zvaigžņu zagļi, bet pēdējie - 4 vēji.

Lai gan žūrija šī vakara koncertā nepacēla nevienu sarkano kartiņu, šova noteikumi paredz, ka kādam no tā ir jāaiziet. Tāpēc 4 vēju liktenis tika nodots Guntara Rača rokās, kurš lēma, ka šovs Okartes skatuve būs jāpamet Mārai.

Pēc šova talanti devās uz dziedātājas Ellas vadīto klubiņu Dstyle, kur līksmoja līdz rītam, jo, kā jau stāstīts iepriekš, dzeršana ir viņu "vienīgais veids, kā jaunieši var atpūsties".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!