Aizvadītās svētdienas naktī klubā Friends, kas atrodas viesnīcā Latvija, pulcējās daļa no Latvijā šobrīd populārākajām modelēm, lai jautrā burziņā atzīmētu 15. Rīgas modes nedēļas izskaņu.

Modes nedēļā dalību ņēmušās meitenes kluba telpās sāka pulcēties neilgi pēc viesnīcas augšstāvā notikušās dizaineres Katjas Šehurinas jaunākās kolekcijas skates, kas bija izvēlēta kā jubilejas modes nedēļas noslēdzošā tērpu parāde.

Kluba telpās modeles baudīja uzkodas un šampanieti, bet jau neilgi pēc ierašanās dažas no pievilcīgajām meitenēm devās deju placī, lai izlocītu kājas.

Ballītes laikā pasākuma organizatore Jeļena Strahova arī pasniedza balvas šīs modes nedēļas pieprasītākajām modelēm - meitenēm, kuras bija piedalījušās visvairāk skatēs, un par gandrīz nedēļu ilgo darbu modeles tika pie vērtīgām balvām.

Starp modeļu ballītes viesiem bija arī dziedātājs un dīdžejs Markus Riva, kurš pats arī darbojas kā modelis - svētdien notikušās skates un modeļu ballīti populārais skatuves mākslinieks apmeklēja kopā ar dziedātāju Yanu Kay.

Tāpat modeļu ballīti apmeklēja par "radiogeišu" dēvētā Ieva Adamss, kura šajā modes nedeļā uz mēles kā modele izgāja divas reizes, bijusī dažādu basketbolistu draudzene Agate Kauliņa ar draudzenēm, viens no populārākajiem pašmāju modes biznesa darboņiem Gints Bude, kura vadītās aģentūras modeles piedalījās skatēs, un citi ar modes dzīvi saistīti cilvēki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!