Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu "ballīšu karalienes" Kimas Kardašjanas un NBA kluba New Jersey Nets basketbolista Krisa Hamfrīsa laulības ASV dzeltenajā presē tika dēvētas par gada notikumu, taču šķiršanās prasība iesniegta jau 72 dienas pēc ceremonijas.

Pāris apprecējās 20. augustā Montesito pilsētā Kalifornijas štatā. Pirms tam pāris satikās aptuveni pusgadu, un šī gada maijā Kriss viņu bildināja. Tobrīd 30 gadus vecā sieviete bez liekas vilcināšanās piekrita.

Šīs gan nebija Kardašjanas pirmās laulības - no 2000. līdz 2004. gadam viņa bija precējusies ar mūzikas producentu Deimonu Tomasu.

Armēņu, skotu un holandiešu izcelsmes Kimberlija "Kima" Kardašjana Amerikā pazīstama kā sieviete bez kādas noteiktas nodarbošanās un nereti tiek minēta starp apnicīgākajiem un bezjēdzīgākajiem radījumiem šovbiznesā. Un tomēr pasaules mēroga popularitāti viņa iemantojusi kā aktrise, modele, sabiedrības dāma, vairāku televīzijas šovu dalībniece un vadītāja.

Uz Kimas un Krisa kāzām bija ielūgti 440 viesi, starp kuriem bija tādas sabiedrībā pazīstamas personas kā Eva Longorija, Lindsija Lohana, māsas Serēna un Venusa Viljamsas, Avrila Lavinja, Nikola Ričija, Kellija Osborna un citi.

Jaunā sieva paturēja dubultuzvārdu Kardašjana-Hamfrīsa, bet medusmēnesī jaunlaulātie nedevās, jo Kimai kopā ar māsu Kortniju bija jāpabeidz darbs pie realitātes šova Kourtney & Kim Take New York jaunās sezonas.

Kā jau mūsdienās ierasts, informācija par laulību šķiršanos parādījās mikroblogu vietnē Twitter, kurā izpaudās gan jaunā sieva, gan viņas neskaitāmo radinieku saime. Tagad izrādās, ka laulības šķiršana pieteikta "nepārvaramu nesaskaņu" dēļ pēc Kimas iniciatīvas, lai gan vīrs sola censties situāciju vēl glābt.

"Pēc ilgām pārdomām es nolēmu izbeigt šo laulību. Domāju, ikviens saprot, ka tas nebija viegls lēmums. Es biju cerējusi, ka šīs laulības būs uz mūžiem, bet dzīvē ne vienmēr viss izrādās tā, kā plānots. Mēs paliksim draugi, un viens otram novēlam visu to labāko," žurnālistiem pavēstījusi Kardašjana.

Ņemot vērā glancēto žurnālu interesi par šīm kāzām un pāra privāto dzīvi, 72 laulību dienu laikā viņi nopelnīja 18 miljonus dolāru jeb 250 000 dolāru katru dienu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!