Foto: Mango

LNT talantu šovā Okartes skatuve atpazīstamību ieguvušais jaunais mūziķis Lenny jeb Edgars Balodis (attēlā) septembra beigās veselības problēmu dēļ bija spiests no šova izstāties, un puisis ārstēšanos turpina vēl joprojām.

Sarunā ar izklaides portālu Mango Edgars pastāstīja, pagaidām nav zināms, kāda kaite īsti viņu piemeklējusi - no šova viņš izstājās ļoti augstā asinsspiediena dēļ, bet tikai šonedēļ pienākusi viņa rinda, lai veiktu visas nepieciešamās pārbaudes.

"Es vēl aizvien ārstējos - kas cits man atliek? Man priekšā vēl neskaitāmas pārbaudes, jo vēl aizvien asinsspiediens ir nedabīgi augsts. Ārsti saka, ka man nepieciešams miers, un es cenšos to ievērot. Tagad galvenais ir izārstēties," skaidro Lenny.

Tiesa, par veselības problēmām viņš sūdzējies arī agrāk un pirms došanās šovā brīdinājis tā veidotājus, ka šova laikā viņam varētu rasties problēmas.

Lenny neslēpj, ka par savu veselības problēmu saasināšanos galveno cēloni uzskata ventilācijas trūkumu šova telpās - telpās bijis tik karsts un smacīgs, ka normāls miegs nav bijis iespējams, un arī mūzikas radīšana bijusi pašam Lenny sagādājusi problēmas.

"Mums šova veidotāji pārmeta, ka mēs par maz guļam, bet tur izgulēties vienkārši nebija iespējams - katru nakti es vismaz četras stundas tajā karstumā svīdu kā cūka, bet pret rītu nolūzu, jo vairs nebija spēka. Nav brīnums, ka asinsspiediens ir sačakarēts un viss ir pilnīgā dirsā," par dzīves apstākļiem šova telpās stāsta Lenny.

Lai gan puisis šova veidotājiem neko pārmest nevēlas, viņš tomēr norāda, ka pirms 24 jauniešu uzņemšanas pie telpu iekārtošanas būtu vajadzējis rūpīgāk piedomāt un nodrošināt gan termoregulāciju, gan svaigu gaisu.

"Nebija tur viss īsti ok. Telpas varēja uztaisīt foršākas. Šādos gadījumos ir vairāk jādomā par ventilāciju," prāto Lenny, kurš tomēr, neraugoties uz veselības problēmām, kas saasinājās tieši šova laikā, nenožēlo, ka piedalījies šovā.

"Es jau bērnībā skatījos visas fabrikas un sapņoju, ka vēlētos pats kādreiz piedalīties šādā šovā. Tagad man tas ir izdevies, es tur esmu bijis, un neko sliktu teikt par to nevaru," skaidro puisis.

Ieskicējot nākotnes plānus, Lenny atzīst, ka šobrīd viņa prioritāte ir izveseļošanās, bet pēc tam viņš plāno atgriezties darbā telekomunikāciju jomā, kas tagad pārtraukts, jo paņemta slimības lapa, kā arī, protams, ar pilnu krūti mesties mūzikā.

Pirms šova puisis muzicēja rokgrupā Wake up! - īsi pirms Lenny došanās uz šovu grupas sastāvs pajucis, bet pēc izveseļošanās viņš nolēmis vākt jaunu sastāvu, ar kuru kopā turpināt radīt rokmūziku, un Lenny ir apņēmības pilns sevi pierādīt arī ārpus Latvijas robežām.

"Es nekad neesmu tēmējis tikai uz Latviju, tomēr savu muzicēšanas stilu es mainīt negrasos, jo tas ir tas, kas man patīk. Ja kādam tas nepatīk, būs kāds cits, kam tas patiks. Es nevēlos būt viens no tiem, kas tikai var nodziedāt kādu mīlas balādīti. Es saprotu, ka ar tādu mūziku, kā es izpildu, Latvijā es nopelnīt nekad nevarēšu, bet, iespējams, citur man paveiksies vairāk. Gan jau es kaut ko izdomāšu," smaidot atzīst Lenny.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!