Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu žurnāls Parade savu lasītāju vidū veicis aptauju, lai noskaidrotu, kuras ir viskaitinošākās slavenības šī brīža pasaules šovbiznesā, un pirmo vietu šajā apšaubāmajā sarakstā ieņēmusi sieviete bez konkrētas nodarbošanās – Kima Kardašjana (attēlā).

Izrādās, ka dažādu realitātes šovu zvaigzne Kardašjana, kura šogad izgāja pie vīra, kaitina gandrīz trešo daļu amerikāņu - par viņu kā kaitinošāko slavenību balsojuši 29% respondentu.

Saraksta otrajā vietā, tikai par diviem procentiem atpaliekot no pirmās vietas, ierindojies aktieris Čārlijs Šīns - skandāls ap viņa atlaišanu no televīzijas seriāla Two and a Half Men, nemitīgā dzeršana un prostitūtas vidusmēra amerikāņiem izrādījušies pārāk kaitinoši.

Trešajā vietā iekļuvusi vēl viena sieviete bez noteiktas nodarbošanās - čīliešu izcelsmes amerikāniete ar lielo dibenu Nikola Polici, kura plašāk pazīstama ar segvārdu Snūkija. Arī viņa formāli tiek dēvēta par televīzijas personību, lai gan patiesībā lielāko daļu laika pavada, pozējot dažādās slavenību ballītēs.

Kaitinošāko slavenību saraksta ceturtajā vietā ierindota par alkoholiķi kļuvusī aktrise Lindsija Lohana, bet pirmo piecinieku noslēdz miljardieris ar vienu dīvainākajām frizūrām - Donalds Tramps.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!