Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 23. septembrī, pie televīzijas skatītājiem atgriezīsies LTN veidotais humora šovs Karaliskais anekdošu turnīrs, kurā turpināsies cīņa par asprātīgākā Latvijas teātra titulu, bet šajā sezonā raidījumam izvēlēts jauns vadītājs.

Humora šova pirmajā sezonā tā vadīšana bija uzticēta pašmāju populārajam spēkavīram Raimondam Bergmanim, bet raidījuma otro sezonu vadīs ne mazāk populārais humorists, aktieris Jānis Skutelis.

Atšķirībā no aizvadītās sezonas, kad cīņā par asprātīgākā teātra titulu cīnījās tikai Dailes teātris un Latvijas Nacionālais teātris, šoruden cīņā iesaistīties arī citas Rīgas un citu pilsētu teātru trupas.

Karaliskais anekdošu turnīrs šajā sezonā norisināsies pēc sporta spēļu uzbūves - no sākuma būs priekšsacīkstes, kurās katra teātra trupa piedalīsies divas reizes, cīnoties par punktiem. Tie, kuri iegūs vairāk punktus, tiksies ceturtdaļfinālos, kam sekos pusfināli un turnīru noslēgs lielais fināls īsi pirms Ziemassvētkiem, kurā tad arī tiks noskaidroti šī gada lielākie asprāši.

Pirmajā turnīra posmā, kas norisināsies, šo piektdien, 23. septembrī, Jānis Skutelis uz dueli ir aicinājis Dailes teātra aktierus, kuri ir arī iepriekšējās sezonas turnīra uzvarētāji, un Valmieras drāmas teātru aktierus - savu teātru asprātības godu un slavu aizstāvēs Dainis Grūbe un Gints Andžāns no Dailes teātra un Imants Strads un Krišjānis Salmiņš no Valmieras drāmas teātra. 

Galerijā: Neliels ieskats LNT humora šova otrās sezonas pirmā raidījuma filmēšanas aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!