Foto: Mango

Grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs nesen sabiedrībai pavēstīja, ka pārtraucis attiecības ar pievilcīgo tumšmati, saksofonistu kvarteta The Green Land dalībnieci Agnesi Karpoviču, bet jau tagad mūziķis publiskus pasākumus apmeklē ar savu jauno simpātiju.

Izklaides portāls Mango jau vēstīja, ka 34 gadus vecais Kivičs, kuram aiz muguras ir divas laulības (ar bijušo basketbolisti Ilzi Ieviņu un modeli Elīnu Straumi) un vairākas publiski daudz apspriestas attiecības, pirms mēneša uzsācis attiecības ar jaunu meiteni - 18 gadus veco Madaru.

Madara šogad beigusi Vidzemes jūrmalas Mūzikas un mākslas skolu Saulkrastos un savu nākotni saista ar dizainera profesiju.

"Varu atklāt - esmu laimīgs jaunajās attiecībās, jau mēnesi man ir draudzene, kuru tik ļoti mīlu, ka esmu nolēmis mūsu attiecības slēpt no ziņkārīgo acīm. Cilvēki ir nežēlīgi; reti kurš, redzot kādu laimīgi iemīlējušos, tiešām vēlēs viņam laimi," vēl pirms nedēļas portālam Mango stāstīja mūziķis.

Tiesa gan, atzīmējot 1. septembri, Kivičs ceturtdienas pievakarē savas jaunās mīļotās pavadībā ieradās Vērmanes dārzā, kur bija paredzēta viņa grupas uzstāšanās - abi mīlnieki, neraugoties uz sabiedrības un fotogrāfu sev pievērsto uzmanību, nevairījās no publiskām mīlestības izpausmēm, viens otru skūpstot un apčubinot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!