Foto: Mango
Grupas Z-Scars līderis Andris Kivičs (attēlā) jau labu laiku vairs nelieto alkoholu, un tas esot pilnībā mainījis viņa dzīvi - mūziķis raksta autobiogrāfiju un veido jaunu muzikālo projektu, un atzīst, ka viņam ir atkal jauna draudzene.

"Esmu ierakstījis jaunu dziesmu kopā ar [TV šova O!kartes akadēmija dalībnieci] Laimu Graudu un veidoju jaunu grupu, kas būs dzirdama jau šoruden. Tas būs pavisam cits mūzikas stils. Ar Z-Scars jau sen esam kopā, cilvēkiem laikam patīk, mūs bieži aicina kaut kur koncertēt, bet man jau ir tā kā apnicis, gribas kaut ko jaunu," sarunā ar izklaides portālu Mango neslēpj Kivičs.

Nozīmīgas pārmaiņas ir arī Kiviča personīgajā dzīvē. Līdz šim viņam bija romantiskas attiecības ar saksofonistu kvarteta The Green Land dalībnieci Agnesi Karpoviču, taču tagad jau mēnesi viņam esot cita draudzene.

"Patiesībā no Agneses esmu šķīries jau kādus mēnešus piecus sešus. Kopš vairs nelietoju alkoholu, pajuka arī mūsu kā pāra attiecības. Sākumā mēģinājām palikt kopā, tomēr jutu, ka dzirkstelītes nav. Kad vēl dzēru, kopā gājām uz krodziņiem, iešmigojām, taču nu jau labu laiku neesmu viņu pat redzējis. Tagad Agnesei esot uzradies draugs.

Varu atklāt - esmu laimīgs jaunajās attiecībās, jau mēnesi man ir draudzene, kuru tik ļoti mīlu, ka esmu nolēmis mūsu attiecības slēpt no ziņkārīgo acīm. Cilvēki ir nežēlīgi; reti kurš, redzot kādu laimīgi iemīlējušos, tiešām vēlēs viņam laimi," klāsta Kivičs.

Mūziķis apgalvo, ka esot sācis jaunu dzīvi un, nelietojot alkoholu, ķēries pie vairākiem nozīmīgiem projektiem, no kuriem viens ir autobiogrāfijas rakstīšana.

Kivičs arī secinājis, ka viņam kā nedzērājam arī draugu palicis mazāk. "Ja kādreiz regulāri tusēju ar kādiem 35 cilvēkiem, tad tagad varbūt palikuši pieci. Dzīvoju mierīgi laukos, rakstu grāmatiņu, ejam ar draudzeni pirtiņā," priecājas Kivičs.

Galerijā: Andra Kiviča iepriekšējās attiecības ar Agnesi Karpoviču, kuru laikā viņš arī bija laimīgs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!