Foto: F64

Ceturtdien, 11. augustā, Rīgas centrā tika atklāta Mammadaba meža vēstniecība, un svinīgo pasākumu plašā pulkā apmeklēja tā dēvētās hipsteru subkultūras pārstāvji.

Mammadaba ir AS Latvijas valsts meži iniciatīva par atpūtu dabā - par pastaigām mežos, par sēņošanu, ogošanu, makšķerēšanu, nūjošanu, velobraukšanu un daudziem citiem veidiem, kā smelties dabas spēkus.

Lai veicinātu Latvijas iedzīvotāju atpūtu dabā un informētu par atpūtas objektiem Latvijas teritorijā, Latvijas valsts mežu pārstāvji bija nolēmuši Rīgas centrā atklāt Mammadaba meža vēstniecību.

Jaunatvērtā vēstniecība līdz 20. augustam darbosies Rīgas kanālmalā, zaļajā zonā starp Latvijas Universitāti, operu un Brīvības pieminekli, un tajā rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja ne tikai iegūt vērtīgu informāciju, bet arī, apmeklējot dažādu interesantus pasākumus un nodarbības - jogas meistarklases, skaistumkopšanas mācības un citas, baudīt noskaņu, ko sniedz pilnvērtīga atpūta dabā.

Atklājot vēstniecību, tika akreditēti arī seši Mammadaba vēstnieki - zīmola QooQoo radītāja, modes māksliniece Aļona Bauska, bērnu dzīvesstila blogere Santa Bindemane, hipsteru iecienītās kafejnīcas un vintage lietu bodītes Bonēra radītājas Grēta Gorjučko un Aija Lejiņa.

Tāpat oficiālas tiesības izglītot sabiedrību par atpūtas iespējām dabā saņēma viena no populārākajām pašmāju modes blogerēm Agnese Kleina (attēlā) un sociālo mediju eksperts Artūrs Mednis, kuri abi ierindojušies nesen sastādītāja 30 ietekmīgāko Latvijas hipsteru sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!