Foto: Reuters/Scanpix

Prestižais izdevums Forbes publicējis ikgadējo labāk apmaksāto Holivudas aktieru sarakstu, un šoreiz tā pirmajā vietā ierindojies 36 gadus vecais amerikāņu aktieris Leonardo di Kaprio (attēlā).

Pēdējo divpadsmit mēnešu laikā di Kaprio ir nopelnījis 77 miljonus ASV dolāru, no kuriem lielāko daļu viņš saņēmis no ienākumiem par filmām Slēgtā sala un Pirmsākums.

Dārgāko Holivudas aktieru saraksta otrajā vietā ar 50 miljonu lieliem ieņēmumiem ierindojies franšīzes Karību jūras pirātu zvaigzne Džonijs Deps, bet pirmo trijnieku noslēdz komiķis Adams Sandlers, kura ieņēmumi gada laikā sasnieguši 40 miljonus dolāru.

Šīm labi pelnošajām Holivudas zvaigznēm ar 36 miljonu dolāru lieliem ieņēmumiem seko Vils Smits, bet saraksta ceturtajā vietā ierindojies Toms Henkss, kura kontā kopš pērnā gada vasaras ieripojuši 35 miljoni dolāru - lielākā daļa no tiem nopelnīta, ierunājot kovboju Vudiju Rotaļlietu stāsta multenītes turpinājumā.

Tāpat dārgāko Holivudas aktieru sarakstā iekļuvuši tādi aktieri kā Bens Stillers ar 34 miljonu lieliem ieņēmumiem, Roberts Daunijs juniors, kurš nopelnījis 31 miljonu, Marks Vālbergs ar 28 miljonu peļņu, bet dārgāko Holivudas aktieru saraksta desmitnieku noslēdz Tims Alens un Toms Krūzs, kuri gada laikā nopelnījuši katrs pa 22 miljoniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!