Foto: Mango

Piektdienas pēcpusdienā izstāžu centrā Ķīpsala izstādes Fiesta Expo 2011 ietvaros norisinājās ilggadējā skaistumkonkursa Mis un Misters Latvija fināls. Par krāšņā konkursa uzvarētājiem kronēja daugavpilieti Alisi Miškovsku un Edvīnu Ločmeli no Gulbenes (abi attēlā).

Ar Vice Mis titulu nu var lepoties studente Lelde Paulsone, bet Vice Mistera ieguva bārmenis Andis Vēveris no Jelgavas, kura galvenais talants esot uztaisīt garšīgu un skaistu kokteili. Par Mis un Misteru Foto žūrija atzina Oksanu Užgalovu no Ludzas un Jāni Beķeri, kuru finālā atbalstītji uzmundrināja ar skaļiem sajūsmas kliedzieniem.

Atraktīvos jauniešus vērtēja īpaša žūrijas komisija, kuras dalībnieku vidū bija modes un stila eksperts Gints Bude, uzņēmuma Martideas dibinātājs Mārtiņš Pūpols, imidža - stila skolas Unastyle dibinātāja Una Bernatoviča, uzņēmējs Valērijs Jeremejevs, kā arī citi eksperti. Vērtētas tika dalībnieku aktiermeistarības, kustību plastikas, dejas mākslas, individuālo talantu un spējas sevi parādīt plašākas publikas priekšā prasmes.

Lai pierādītu, ka ir titula cienīgi, visi 14 finālisti uzstājās ar dažādiem priekšnesumiem - deja sporta tērpos, spāņu deja, asprātīgas etīdes izspēlēšana mūzikas ritmos un citiem krāšņiem skatuves numuriem. Īpašu pārsteigumu un diskusiju vilni skatītājos radīja konkursa puišu iznāciens dizainera Mārtiņa Pūpola īpaši darinātajos tērpos.

Arī meiteņu iznācienā kopā ar suņiem neiztrūka pārsteiguma moments brīdī,  kad dalībniece Lelde Paulsone  četrkājaino draugu atbrīvoja no pavadas. Suns, izmantojot momentu, devās pastaigā pa izstāžu zāli un uz skatuves vairs neatgriezās. Dalībniece turpināja uzstāties bez suņa, ar dažādiem žestiem atgādinot, ka dzīvnieks aizmucis. Iespējams, tieši šis priekšnesums viņai bija izšķirošais, lai iegūtu Vice Mis titulu.

Konkursa finālā uzstājās arī  viesmāklsinieki: televīzijas šova Zelta talanti dalībnieki, kuri ar muzikālu priekšnesumu atklāja ceremoniju, Miss Deaf Latvija laureātes, eksotisko deju centrs Alegria, hip-hop komanda Jam Crew, divkārtējie Latvijas čempioni balles dejās Kristers Šmits un Melisa Bessonova.Īpašus muzikālus priekšnesumus bija sarūpējusi dziedātāja Elli U, grupa Forte, kā arī dziesmu konkursa Eirovīzija Nacionālās atlases fināliste Oksana Ļepska.

Vadītāju lomās iejutās Latvijas un starptautisko skaistumkonkursu uzvarētāji Ludmila Voroncova, Ieva Lase, Kārlis Karolis un Jānis Verners.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!