Foto: EPA/LETA

Par katra moderna cilvēka ikdienas neatņemamu sastāvdaļu kļuvusi savu gaitu atspoguļošana dažādos sociālajos tīklos, bet viens no ērtākajiem un iecienītākajiem rīkiem ir Twitter mirkorblogu vietne, ko izmanto arī lielākā daļa ārzemju šovbiznesa zvaigžņu.

Tā kā Twitter mikroblogā savu domu paušanai atvēlētas vien 140 rakstu zīmes, daudzi, lai sniegtu pilnīgu ieskatu savā ikdienā, izmanto iespēju šajā tīklā publicēt arī savas fotogrāfijas.

Protams, arī populāras personas nav izņēmums - tiesa gan, cīņa par sekotājiem ir tik sīva, lai piesaistītu jaunus interesentus un kārtējo reizi liktu par sevi runāt, globālajā tīmeklī "jānopludina" arvien atklātākas un neparastākas fotogrāfijas.

Par vienu no populārākajām Twitter tīklā ievietotajām fotogrāfijām uzskatāma aktiera Eštona Kačera (abi attēlā) pirms nepilniem diviem gadiem publicētā savas sievas, aktrises Demijas Mūras bilde - tajā bija redzams aktrises dibens. Lai gan toreiz tika prognozēts, ka šāda vīrieša rīcība varētu pielikt punktu abu laulībai, dzīve visu salika vietās un tagad pati Demija mēdz savus fanus iepriecināt ar atklātiem attēliem.

Starp aktīvākajām savu pikantu attēlu izplatītājām minama arī skandalozā amerikāņu aktrise Lindsija Lohana, ASV populārā sieviete ar nenosakāmu nodarbošanos Kima Kardašjana un Kurta Kobeina atraitne Kortnija Lova, kura vēl nesen ar apbrīnojamu regularitāti un bez acīmredzama pamatojuma publicēja savus kailfoto.

Kamēr citas šovbiznesa darbones sekotājus cenšas piesaistīt ar pikantiem attēliem, Hilton viesnīcu tīkla mantiniece un "sabiedrības dāma" Parisa Hiltone publicē ne tikai savu četrkājaino mīluļu attēlus, bet arī daudz sirsnīgākas fotogrāfijas - piemēram, aizvadītā gada izskaņā daudzu Hiltones pielūdzēju sirdis aizkustināja kāds sens viņas ģimenes foto.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!