Holivudas aktieri Toms Henkss un Rita Vilsone spējuši saviem bērniem iemācīt mīlestību pret radošām izpausmēm, un viens no viņu bērniem – Česters Henkss (attēlā) – pārdēvējies par Chet Haze un kļuvis par reperi.

Šobrīd 21 gadu vecais Česters līdz šim filmējies divās filmas - Bratz (2007) un Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008), tomēr mūziķa karjera viņam šķitusi pievilcīgāka, tāpēc Čikāgas Ziemeļrietumu universitātes students ierakstījis savu pirmo singlu White and Purple, kas ir savdabīga parafrāze par hiphopera Viza Halifa hitu Black and Yellow.

Karjeras uzsākšanai Česters izvēlējies attālināties no slavenā uzvārda un pieņemt pseidonīmu Chet Haze, un intervijās viņš atzīst, ka nekautrējas dziedāt par to, kas viņam ir svarīgs un tuvs, proti, koledžas studentu dzīvi. Tāpat Čezs paziņojis, ka ar savu mūziku "labprāt iekarotu pasauli".

Česteram ir arī jaunākais brālis Trumens, kā arī pusbrālis Kolins un pusmāsa Elizabete Anna, kuri dzimuši Toma Henksa pirmajās laulībās ar aktrisi Samantu Lūisu (laulībā no 1978 līdz 1987). Ar aktrisi Ritu Vilsoni Henkss apprecējās 1988. gadā, un ir viens no visilgāk kopā dzīvojošajiem pāriem Holivudā.

Kā zināms, Toma Henksa vecākais dēls arī kļuvis par aktieri, turklāt kritiķi atzīmē, ka viņš vairs netiek uzskatīts tikai par sava slavenā tēva dēlu, bet jau kļuvis par patstāvīgu personību kino pasaulē. Viņš jau filmējies dažos TV seriālos un gandrīz 20 kinofilmās, starp kurām minamas That Thing You Do! (1996), 11:14 (2003), King Kong (2005), The Great Buck Howard (2008) un citas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!