Foto: EPA/LETA

Skandalozā amerikāņu aktrise Lindsija Lohana (attēlā), kuras cīņai ar alkoholu un narkotikām seko līdzi visa pasaule, nesen ievietota reabilitācijas centrā, kur viņai diagnosticēta vēl kāda atkarība, ziņo izdevums The Daily Mail.

Iestādē, kur aktrise ievietota, lai ārstētos no alkoholisma un pārlieku aizrautīgās narkotiku lietošanas, viņas sakari ar ārpasauli tiek ierobežoti. Mobilais telefons skandālus mīlošajai Lohanai tiek izsniegts ik dienas uz divām stundām, lai viņa varētu sazināties ar radiniekiem un draugiem, bet viņas piekļuve globālajam tīmeklim ir samazināta līdz minimumam, jo mediķi viņai uzstādījuši jaunu diagnozi - atkarību no interneta.

"Agrāk, kad Lindsija jutās vientuļa un nomākta, viņa nekavējoties metās pie interneta, lai ar saviem pārdzīvojumiem dalītos Twitter profilā - tas viņai traucēja koncentrēties uz savā problēmām un to risināšanu," skaidrojuši aktrisi ārstējošie speciālisti

Zinātnieki ir pārliecināti, ka, izmantojot dažādos sociālos tīklus, cilvēks distancējas no realitātes un arvien labāk jūtas tieši virtuālajā pasaulē, kur ar cilvēkiem nav jātiekas klātienē, tomēr iespējams risināt sarunas jebkurā diennakts laikā.

Par to, ka ārstēšanai ir zināmi panākumi, liecina fakts, ka aktrise, kura līdz šim aktīvi bija vīterojusi savā Twitter profilā, pēdējo ierakstu tur veikusi 26. septembrī, un nekādas ziņas par to, kā viņai veicas ārstniecības iestādē, nav sniegusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!