Foto: EPA/LETA
Ekstravagantā amerikāņu dziedātāja Lady Gaga (attēlā), kura pēdējā laikā iecienījusi no jēlas gaļas darinātus tērpus, atzīta par pasaulē bezgaumīgāko šovbiznesa darboni.

Aptaujā, kurā piedalījušies portāla Wenn.com apmeklētāji, vairāk nekā puse no visiem respondentiem atzinuši, ka tieši Lady Gaga ir zvaigzne ar vissliktāko gaumi apģērba izvēles ziņā.

Modes eksperti, komentējos aptaujas rezultātus, Lady Gaga iekļūšanu bezgaumīgāk tērpto zvaigžņu topa augšgalā skaidrojuši ar viņas neseno izlēcienu MTV Video Music Awards balvu pasniegšanas ceremonijā, kuras laikā viņa uz skatuves kāpa no gaļas darinātā ietērpā.

Bezgaumīgāk tērpto zvaigžņu topa otrajā vietā ir skandalozā Holivudas akrise Lindsija Lohana, kura šovasar pāris nedēļas pavadīja cietumā, bet trešajā vietā - dziedātāja Keitija Perija.

Ceturtajā vietā ierindojusies barbadosiešu izcelsmes dziedātāja Rianna, bet ar vissliktāko gaumi apveltīto zvaigžņu topa pirmo piecinieku noslēdz bijusī grupas No Doubt soliste Gvena Stefani. Tiesa gan, abas mūziķes nesen žurnāla People sastādītā sarakstā bija ierindojušās starp desmit visstilīgāk tērptajām zvaigznēm.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!