Foto: Mango

9. jūnijā vakarā kinoteātrī Cinamon žurnāls Cosmopolitan bija aicinājis Latvijā populārus cilvēkus uz filmas Sex and the City 2 kopīgu noskatīšanos, tādējādi kārtējo reizi Rīgā atzīmējot šīs filmas pirmizrādi.

Lielākoties filmu apmeklēja daiļā dzimuma pārstāves, kuras bija tērpušās atbilstošā dreskodā - kokteiļkleitā, līdzinoties kādai no sieviešu kulta filmas varonēm Kerijai, Samantai, Šarlotei vai Mirandai.

Lai gan, rīkojot privātu filmas noskatīšanos, žurnāls Cosmopolitan kinoteātrī bija izvēlējies vislielāko kino zāli, uz filmu ieradās krietni lielāks skaits cilvēku, tāpēc daudzas dāmas, kuras bija tērpušas šikās kokteiļkleitās un augstpapēžu kurpēs, sēdēja uz trepēm speciālos plastmasas paliktņos.

Klātesošie tika cienāti ar šampanieti, bet filmas pikantākajos momentos zālē sāka plīst iztukšotās šampanieša glāzes. Sievietes spiedza un aplaudēja brīžos, kad filmas varones iekarsa sarunu tēmās par seksu, vīriešiem un attiecībām.

Pirms seansa sākuma pašmāju dziedātāja Diāna Moon filmas vērotājiem nodziedāja populārākās filmas Sex and The City skaņu celiņa dziesmas, ko oriģinālā izpilda Dafija, Alicia Keys un Laiza Minelli.

Uz filmu bija ieradies modes dizaineris Gints Bude, Latvijas blondīņu acociācijas Go Blonde prezidente Marika Ģederte ar citām aktīvākajām asociācijas biedrēm, diētas speciāliste Lolita Neimane, teātra observatorijas aktrise Karīna Tatarinova, dejotāju pāris Viola Abramova un Rihards Mailītis, LNT ziņu moderatore Kristīne Garklāva ar kolēģi, jaunais režisors Miks Ozoliņš, autosportiste Karlīne Štāla, uzņēmēju pāris Kristīne Liepiņa un Aldis Riekstiņš, radio dīdžejs Artis Dvarionas ar draudzeni, Zelta zivtiņas reklāmu seriāla jaunieši, Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps ar kundzi Ivetu Šnepu un daudzi citi.

Galerijā portāls Mango piedāvā foto no filmas Sex and the City 2 pirmizrādes prezentācijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!