Foto: Mango

Krievijas skandalozā šovbiznesa zvaigzne un Jaunā viļņa 2009 vadītāja Ksenija Sobčaka (attēlā) konkursa laikā iegādājusies vasaras rezidenci Lielupes daudzdzīvokļu namā Aristo.

"Tagad man ir divi īpašumi - viens Maskavā un viens Jūrmalā," priecājas Ksenija Sobčaka. Tiesa gan, uz līguma parakstīšanu par dzīvokļa iegādi viņa ieradās pēc vētrainas nakts dzīves neizgulējusies un paģiraina. Sobčakai noslēpt ballītes pēdas uz sejas neizdevās pat ar briļļu palīdzību.

Saviesīgajā līguma parakstīšanas brīdī Sobčaka arī izrādīja jauniegūtos apartamentus. Iepriekš krievu šovbiznesa zvaigzne bija atzinusi, ka ir dzīvokļu pretiniece, jo tik ļoti mīl viesnīcas, kurās apkalpojošajos personāls sadzīviskās lietas paveic Ksenijas vietā.

Par jauno dzīvokli, ko Sobčaka iegādājusies par saviem finansiālajiem līdzekļiem, nevis vecāku miljoniem, priecājas arī viņas mamma Ludmila Narusova, kura izrādīja savu stūrīti meitas jauniegūtajos apartamentos. „Man te ir sava istabiņa, kas atrodas blakus meitas guļamistabai," sarunā ar izklaides portālu Mango lepni stāstīja Narusova.

Apskatot Sobčakas jauniegūtos apartamentus, portāls Mango pamanīja, ka turīgās Krievijas šovbiznesa zvaigznes vannas istabā nav dārgu kosmētikas līdzekļu. Sobčaka mazgājas ar Camay un Palmolive ziepēm, kā arī nesmādē salīdzinoši lētos Schwarzkopf matu kopšanas līdzekļus.

Savukārt kompānijas Immostate valdes locekle pastāstīja, ka jaunais Aristo dzīvokļu komplekss izraisījis pastiprinātu interesi Krievijas šovbiznesa aprindās. Jau tuvākajā laikā kļūs zināms, kura būs nākamā zvaigzne, kas iegādāsies apartamentus šajā namā. Ksenija arī ir priecīga par šādu ziņu, jo tad viņai kaimiņos dzīvotu daudz draugu - Filips Kirkorovs, Nikolajs Baskovs un Alla Pugačova.

Kā zināms, Krievijas šovbiznesa zvaigznes ļoti iecienījušās iegādāties mājas un dzīvokļus Jūrmalā. Šeit apartamenti ir dziedātājiem Laimai Vaikulei, Filipam Kirkorovam, Vladimiram Vinokuram, Borisam Moisejevam un krievu komiķim Mihailam Zadornovam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!