Foto: Mango

Lai gan saguruši pēc vētrainās nakts ballītes, kurā tika nominēts Misters un Mis Sexy, Jaunā viļņa 2009 konkursanti tomēr devās uz Dubultu pludmales stadionu, kurā norisinājās spraiga zvaigžņu futbola spēle.

Tiesa gan, konkursanti šajā spēlē zaudēja. Ar 3:2 uzvaras laurus šajā zvaigžņu mačā plūca Jaunā viļņa organizatoru un Krievijas šovbiznesa slavenību komanda.

Futbola maču pat neizbojāja lietus un stiprais vējš - abas komandas cīnījās godam. Laukumā kopā ar citiem Jaunā viļņa konkursantiem izgāja arī pašmāju dziedātāja Aisha jeb Aija Andrejeva. Lai arī sākotnēji Jaunā viļņa organizatori ziņoja, ka zvaigžņu komandā spēlēs konkursa žūrijas pārstāvji Igors Krutojs, Raimonds Pauls, Igors Nikolajevs, Laima Vaikule, Valērija, Leonīds Agutins, Vladimirs Presņakovs, Nikolajs Baskovs, Valērijs un Konstantīns Meladzes, spožās zvaigznes tā arī neparādījās laukumā.

Zvaigžņu komandā katru gadu spēlē arī Jaunā viļņa ģenerāldirektors Aleksandrs Rumjancevs, un arī šī reize nebija izņēmums. Sarunā ar izklaides portālu Mango Rumjancevs pastāstīja: „Mēs uzvarējām, bet vispār neesam jau vairs nekādi jaunie. Ieslēdzu enerdžaizeru un - uz priekšu! Konkursanti ar savu jaunību mani uzlādē, tāpēc bez viņiem jau mēs neuzvarētu. Nevarējām pieļaut, ka mēs neuzvaram!"

Pēc futbola mača Aisha sarunā ar portālu Mango pastāstīja, ka futbols un citas sportiskās aktivitātes dziedātājai nav svešas. Aisha priecājas, ka beidzot varēs pagulēt, un pēc futbola mača viņa devās uz savu numuriņu Pegasa pilī.

Tā kā piektdien konkursantiem nav ne uzstāšanās uz Dzintaru koncertzāles skatuves, ne mēģinājumi, tad Aisha ieplānojusi izgulēties. „Man šodien ir brīvdiena," portālam Mango pastāstīja Aisha, kura Rīgā Olympic Vodoo Casino Mistera un Miss Sexy ballītē nepalika lustēties līdz rītam, bet izsauca taksi un atgriezās Jūrmalā, lai kārtīgi izgulētos. „Man apnika ballītē. Es izgāju ar savu nāriņas kleitu Rīgā uz ielas un saucu: „Taksī!"," atceras Aisha.

Futbola spēli vēroja arī Aishas producente Patrīcija Kraukle, kura zina stāstīt, ka Aisha jūtas mierīgi, un, ja visi sašutuši par Aishas vērtējumu un vēl kaut ko Jaunā viļņa konkursa laikā, tad Aisha visu uztver mierīgi. „Viņa sevi ir labi parādījusi. Un vērtējums ir subjektīvs. Visiem taču mīļš nebūsi," tā Kraukle.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!