Foto: Publicitātes foto

Šī gada konkurss Mis & Misters Latvija norisināsies 3. decembrī Hurgadā, Ēģiptē, viesnīcu kompleksā Azur Hotels & Resorts. Konkursa finālā šogad ir iekļuvuši Laila Piternika, Elīna Grundāne, Ilze Mālendere, Olga Belousova, Dagnija Savicka, Ieva Lase, Māris Rācenis, Emīls Kinzulis, Kristaps Punculis, Artūrs Bernāts un Armands Bērziņš.

Kā informē aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele, konkursanti kopā ar iespaidīgu atbalstītāju pulciņu uz Ēģipti izlidos 22. novembrī, lai divas nedēļas pavadītu Hurgadā un gatavotos konkursa finālam, kas notiks turpat milzīgā amfiteātrī.

Speciāli uz konkursu no Latvijas lidos arī dziedātāja Baiba Berķe un eksotisko deju centra vadītāja Ilze Zariņa, kuras šovā sniegs savus priekšnesumus. Divas greznas meiteņu tērpu kolekcijas uz Ēģipti vedīs kāzu un tērpu salons DeLux, kā arī itāļu tērpu Paolo Prata firmas pārstāve, kas vedīs meitenēm lietišķo kolekciju.

Uz konkursu dosies arī Gints Bude, kas palīdzēs konkursantiem izveidot lielisku šovu.

Atgriežoties Latvijā uz kluba Ulysse Concert Residence atklāšanu 12. decembrī, visiem konkursantiem tiks dāvāta iespēja vēlreiz kopā, kā arī apmeklēt Krievijas grupas Uma2rman koncertu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!