Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 27. maijā pulksten 13 kultūras pils "Ziemeļblāzma" parkā norisināsies Ratiņu parāde. Patlaban pieteikušies jau 160 dalībnieki, bet arī tu vari pagūt – izdomāt un izrotāt sava mazuļa ratus, lai piedalītos arī konkursā dažādās nominācijās.

Ratiņu parādes dalībnieki sacentīsies dažādās nominācijās – piemēram, radošākā fantāzija, kas aicina ratiņu rotāšanā izmantot pasaku un multeņu tēlus; transports – šī nominācija ietver visus ripojošos transporta līdzekļus, kaut vai tēta mīļākā auto miniversiju; dzīvnieku pasaule –sākot ar kukaiņiem un zirneklīšiem, līdz pat žirafēm un ziloņiem; sportiskā ģimene – ar sporta tematiku rotāti rati; leļļu rati – iespēja mazajām meitenēm izvizināt savas lelles īpašos ratos; autiņbiksīšu tēma mazuļu ratiņos; mans hobijs – īpaša uzmanība mammām rokdarbniecēm, lai varētu izšūt, zīmēt, līmēt un piedalīties ar rokdarbu idejām ratu noformējumā. "Grand Prix" šogad saņems ceļojumu ar "Tallink" uz Stokholmu. Būs arī citas balvas.

Pasākumu organizē "Māmiņu klubs". Vecāki var likt lietā savu izdomu, un Ratiņu parādei rotāt ne tikai mazuļa ratus, bet arī pieskaņot savu tēlu, jo parādē tiek vērtēts arī ģimenes koptēls – jo atraktīvāk, jo labāk!

Foto: Publicitātes foto

Turklāt, arī tie bērni, kas jau izkāpuši no saviem ratiņiem, var piedalīties parādē, rotājot savus leļļu ratus vai skrejriteni vai pat izdomājot un radot pavisam jaunu pārvietošanās līdzekli.

Lai pieteiktos Ratiņu parādei, aizpildi pieteikuma anketu "Maminuklubs.lv" portālā līdz 25. maijam.

Bez ratiņu parādes parka teritorijā līdz pulksten 18 norisināsies arī citi pasākumi ģimenēm ar bērniem. Piemēram, varēs baudīt koncertu uz lielās skatuves – uzstāsies "Dzeguzīte", "Dzirnas", "Bitīte", Lienes Šomases bērnu un jauniešu studija un daudzi citi. Paredzēts arī mazuļu rāpošanas čempionāts, mammas varēs satikt dažādus speciālistus un iztaujāt par mātes un bērna veselību.

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!