Foto: Publicitātes foto

Turpmāk Bērnu klīniskajā universitātes slimnīcā (BKUS) bērniem kā iedrošinājumu dažādu procedūru laikā dāvinās "Drosmes uzlīmes". Katram bērnam, kuram ārstniecības procesā BKUS nepieciešamas dažādas procedūras, būs iespēja saņemt īpašu "Drošsirdīgā pētnieka diplomu" un sakrāt dažādu planētu uzlīmes, tādējādi ļaujot ne tikai vieglāk pārciest nepatīkamo procedūru, bet arī iepazīt kosmosu.

Šādu jaunumu slimnīcai palīdz ieviest mobilo sakaru operators "Tele2". "Bieži vien mūsu mazajiem pacientiem uzturēšanās laikā slimnīcā nākas pārciest vienu vai pat vairākas procedūras dienā, kas, lai kā censtos mūsu dakteri un māsiņas, mēdz būt nepatīkamas un pat sāpīgas. Tāpēc priecājamies, ka īstenojām "Drosmes uzlīmju" projektu, kas sniegs būtisku palīdzību gan bērniem, iedrošinot tos būt drosmīgiem dažādu procedūru laikā, gan māsiņām, palīdzot bērnus motivēt un vieglāk pārciest procedūras," stāsta BKUS valdes locekle Zane Straume.

Foto: Publicitātes foto

Katram bērnam, kas dosies uz procedūrām BKUS, medicīnas personāls dāvinās "Drošsirdīgā pētnieka diplomu", kā arī uzlīmi par katru procedūru, kā rezultātā bērns varēs sakrāt Saules sistēmas planētu uzlīmes, kas papildinātas ar aizraujošiem faktiem par kosmosu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!