Foto: Lando.lv
Ātra iegaumēšana īpaši svarīga ir izglītojamiem. Tiešajā ēterā uzstājās Irina Lando un informācijas ātras iegaumēšanas izglītojamiem kursa beidzēji Mācību centrā Lando.

Mūs uzaicināja uz televīziju, lai parādītu vecākiem, kā, izmantojot informācijas ātras iegaumēšanas metodikas, var palīdzēt bērniem apgūt skolas programmu. Tiešajā ēterā runājām par problēmām, kas rodas izglītojamiem.

Jāatzīmē, ka Mācību centrā Lando izglītojas spēcīgi bērni, kas apmeklē labākās skolas un ir orientēti uz izglītošanos. Lielākā daļa vecāku ir pārliecināti, ja viņu bērns izglītojas spēcīgā skolā, tad viņu tur iemācīs. Un bērni ir ļoti noslogoti, pat pie stipras izglītošanās motivācijas, mūsdienu skolas darba temps ir tāds, ka bērniem ir 7-9 mācību stundas katru dienu. Pēc tam – sporta, deju u.c. nodarbības. Mājās viņi atgriežas pulksten sešos-septiņos, bet kāds arī deviņos vakarā. Un vēl jāsagatavo mājas uzdevumi.

Lai ieekonomētu laiku, ir izstrādāta informācijas ātras iegaumēšanas programma pusaudžiem "Es lieku eksāmenus". Vienkāršāks līmenis – tas ir ātras iegaumēšanas kurss 8-12 gadīgiem bērniem.

Tiešajā ēterā bērni pastāstīja, kurš ar kādu problēmu atnāca uz kursiem un ko iemācījās darīt kursos Mācību centrā Lando.

Vienam no viņiem bija svarīgi iemācīties iegaumēt vēsturisku darbinieku vārdus un uzvārdus. Protams, jūs varat iepazīties ar katra darbību un saprast viņa daiļradi. Bet, ja jums pēc trīs dienām ir pārbaudes darbs, kuram jāiemācās astoņdesmit četru kultūras un mākslas darbinieku sarakstu vārdus un uzvārdus, tad šis uzdevums neradīs jums entuziasmu.

Bērni atnes uz kursu savus materiālus, tos uzdevumus, ko viņi nespēja patstāvīgi apgūt. Mēs uzreiz izdomājam, kā to var apspēlēt, un izglītojamiem ir gatavs rezultāts.

Nav laika gaidīt, kamēr skolā nomainīs izglītošanās pieeju. Mācību centrs Lando darbojas jau septiņpadsmit gadus, un palīdz izglītojamiem apgūt datu, vārdu, uzvārdu, notikumu un citas izglītošanai skolā nepieciešamas informācijas ātras iegaumēšanas metodes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!