Tuvojas Lieldienas un arīdzan četras brīvas dienas. Izmanto tās, lai arī kopā ar bērnu kopā padarītu kādas jaukas lietas, ne tikai olu krāsošanu un ripināšanu. Piedāvājam piecas idejas, kā no mājās pieejamiem materiāliem kopā ar bērnudārza vecuma bērnu pagatavot dažādus Lieldienu dekoriņus.

Groziņi pašu izveidotām papīra olām, zaķis, kura pagatavošanai būs nepieciešams tualetes papīra rullītis, neparastākas oliņas dekorēšanai, piemēram, lai iekārtu izplaucētos bērza zaros, apsveikuma kartīte ciemiņiem vai nosūtīšanai vecmammai ar vectētiņu. Lai realizētu šīs idejas, nekādi īpaši materiāli tev nebūs nepieciešami. Ja vien mājās ir bērnudārza vecuma bērns, gan jau krājumos atradīsi visu nepieciešamo – dažādus krāsainus papīrus, zīmuļus un flomāsterus, šķēres, līmi, koka kociņus, kas paredzēti vairāk virtuvei, bet arī tie gan jau tev mājās ir atrodami.

Elementāri pagatavojamas lietiņas, bet, kā zināms, bērniem un arī vecākiem tās ir īpaši mīļas, daudz mīļākas par veikalos nopērkamajiem dekoriem. Video tu redzēsi, kas un kā jādara - soli pa solītim. Ķeries pie darba!

Te pamācība, kā pagatavot cālēnu, kurš te pabāzis galvu no čaumalas, te atkal paslēpies tajā:

Savukārt šajā video vari aplūkot, kā pašiem sakrāsot savas papīra olas un tās ielikt amizantā groziņā, kas vairāk līdzinās zaļajai pavasara zālītei:

3D papīra olas – patiesībā pavisam vienkārši paveicams darbiņš:

Priecīgās noskaņās veidota apsveikuma kartīte – gan ciemiņi būs priecīgi, gan kādi attālāki radi:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!