Foto: Publicitātes foto
No 8. aprīļa līdz 2. maijam tirdzniecības kompleksā "Spice" un "Spice Home" telpās būs iespēja bez maksas aplūkot 28 unikālas trīsdimensiju lielformāta "Lego" figūras: pils sargus, princeses un cēlus bruņiniekus, lāču saimi, zaķus, vardes un citus zvērus. Lielākās figūras pārsniedz cilvēka augumu un sver teju 300 kilogramus.

Ģimeņu interesi noteikti saistīs arī īpašā beļģa Dirka Denuajela privātā "Lego" slavenību atveidojumu kolekcija. Dirks Denuajels ir viens no 12 "Lego" sertificētajiem profesionāļiem visā pasaulē. Apmeklētāji figūrās varēs saskatīt Džordžu Klūniju, Sandru Bulloku, Eltonu Džonu, Maiklu Džeksonu, Džo Kokeru un citas personības.

Foto: Publicitātes foto

Lielākās izstādē apskatāmās figūras sastāv no vairāk nekā 50 000 lego klucīšiem. Vienas šādas figūras izveide ilgst līdz pat 320 stundām.

Foto: Publicitātes foto

Savukārt no 14. līdz 16. aprīlim ģimenes tiek aicinātas uz Lieldienu jampadraci – bezmaksas izklaides pasākumiem bērniem un "Lego" radošajām darbnīcām. Veikala otrajā stāvā, pie Jānis Roze grāmatnīcas, atradīsies spēļu zona, kur varēs darboties, spēlēties, kā arī piedalīties konkursos un saņemt balvas no "Lego".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!