Foto: instagram.com/peeweepumps/
ASV kompānija "Pee Wee Pumps" radījusi jaunu produktu – augstpapēžu kurpes zīdaiņa vecuma meitenēm. Un šis jauninājums izsaucis virkni sašutuma pilnus komentārus sociālajos tīklos, lai gan ir arī šo īpatnējo apavu atbalstītāji, vēsta raidsabiedrība BBC.

Kurpītes ir no mīksta materiāla un galvenais dizaina elements, kas vecākos radījis neizpratni, ir tieši papēdītis. Kurpītes tiek ieteiktas, sākot no sešu mēnešu vecuma.

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on May 12, 2016 at 10:34am PDT

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on Jun 22, 2016 at 7:26am PDT

"Pretīgi, nepareizi. Tā ir bērnu seksualizācija. Tas ir slimīgi – bērniem šādā vecumā piedāvāt šāda veida produktus. Briesmīgi," tie ir tikai daži no komentētāju atstātajiem vēstījumiem sociālajos tīklos, kur kompānija izvietojusi fotogrāfijas ar mazuļiem, kuriem uzvilktas šīs kurpītes. Te vari iepazīties ar kompānijas feisbuka profilu, kur arī vari padalīties savā viedoklī par šiem apaviņiem, kas patiesībā vien ir kā zeķītes.

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on Aug 18, 2016 at 9:35am PDT

Tomēr daži komentētāji atzinuši šo produktu par gana burvīgu.

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on Aug 30, 2016 at 4:29am PDT

"Pee Wee Pumps" turpretim snieguši ziņojumu, ka viņu radītie produkti nav paredzēti staigāšanai un tie radīti, "lai apmierinātu pašreizējo un arvien pieaugošo populāro pieprasījumu pēc "augstās modes" zīdaiņu apģērbā."

A post shared by Pee Wee Pumps (@peeweepumps) on Mar 28, 2017 at 5:32am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!