Foto: Privātā arhīva foto.
Kur ir tā zelta atslēdziņa, lai gūtu panākumus skolā, karjerā un personīgajā dzīvē? Katram tā jāatrod pašam, bet ir cilvēki, kuri paši nespēj to paveikt, un tas ir nevis tādēļ, ka negribētu, būtu slinki vai citādi mazāk ieinteresēti, bet gan tāpēc, ka to liedz veselība.

Šoreiz stāsti būs divi, abi ar laimīgām beigām un pamudinājumu līdzcilvēkiem aizdomāties par dzīves vērtībām, jo īpaši šajā pirmssvētku laikā, kad pavisam neapzināti visi kļūstam mīļāki, labestīgāki, dāsnāki.

Kaut tā būtu visu gadu… Hugo un Maksims, un viņu vecāki toties ir pateicīgi tiem labajiem cilvēkiem, kuri palīdzēja puišiem veiksmīgāk iekļauties skolā, draugu pulciņā un jau pierādīt, cik svarīgs cilvēkbērnam var būt viens mazs, digitāls aparātiņš, kas ļauj dzirdēt. Jā, tie, kuriem dzirdes problēmu nav, pat nespēj iedomāties un pa īstam novērtēt šo dāvanu – dzirdēt putnu skaņas, noslēpumu, ko draugs iečukst ausī, skolotājas stāstījumu par senajiem cilvēkiem, dzirdēt mammas lūgumu palīdzēt, lai neteiktu, ka "tu ignorē".

Hugo – futbolists un labākais lasītājs

Foto: Privātā arhīva foto

Maksims – stāstnieku ķēniņš no Nirzas

Foto: Privātā arhīva foto.

Gada beigas – labdarības laiks

Foto: PantherMedia/Scanpix
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!