vimeo:137853550

Sporta kompleksā "333" šogad jau desmito gadu notiks bērnu un jauniešu vasaras autosporta un aktīvās atpūtas nodarbības "333 Kartinga skola". Nodarbības paredzētas katru otrdienu no 7. jūnija līdz 30. augustam, kuru ietvaros bērniem un jauniešiem, tiks uzlabota fiziskā sagatavotībā, mācīti drošas braukšanas pamati un ceļu satiksmes noteikumi un pilnveidotas kartinga vadīšanas prasmes. Pieteikšanās "333 Kartinga skola" līdz 31.maijam: http://www.333.lv/kartinga-skola.

Desmitajā "333 Kartinga skola" sezonā tiks ieviesti trīs jaunumi, kas motivēs audzēkņus aktīvi iesaistīties nodarbību aktivitātēs un uzlabot savus rezultātus:

  • Bonusu un punktu sistēma ar mērķi motivēt sasniegt labākus rezultātus visās nodarbību aktivitātēs;
  • Nodarbībās iesaistīsies un sniegs praktiskus padomus komandas "333 Autosport" autosportisti Beāte Klipa un Zigmārs Lapa, kā arī tādi godalgoti Latvijas autosportisti kā Otto Birznieks, Haralds Šlēgelmilhs, Reinis Nitišs un Latvijas pieckārtējais kartingu čempions Haralds Garkaklis;
  • Sekmīgi absolvējot "333 Kartinga skolu", dalībniekiem tiks izsniegta Latvijas Automobiļu federācijas (LAF) sporta licence (kartingu).

"333 Kartinga skolas" metodiskais vadītājs un treneris Otto Birznieks: "Apvienojot patīkamo ar lietderīgo, vēlamies bērniem sniegt iespēju aktīvai vasaras atpūtai tajā pašā laikā mācot kartinga vadīšanas un pareizas braukšanas iemaņas, savlaicīgi audzinot drošus un zinošus satiksmes dalībniekus. "333 Kartinga skola" ir arī lieliska iespēja likt pamatus profesionālām autosporta gaitām, jo ikdienā ar jauniešiem strādā pieredzes bagāti autosportisti, fiziskās sagatavotības treneri un tiek nodrošināti visi nepieciešamie apstākļi braukšanas iemaņu pilnveidošanai.

Nodarbību laikā ar dalībniekiem grupās un individuāli strādās profesionāli fiziskās sagatavotības treneri, autosportisti un drošas braukšanas instruktori, trenējot bērnus braucienos ar kartingiem, sniedzot pareizas autovadīšanas iemaņas un attīstot bērnu un jauniešu kopējo fizisko sagatavotību komandas un individuālās sportiskajās aktivitātēs. "333 Kartinga skola" sezonas ietvaros ir paredzētas divas audzēkņu sacensības pēc vecuma grupām, kurās tiek pārbaudīts dalībnieku iemaņu progress.

Uz sporta kompleksu "333" un atpakaļ audzēkņiem pieejami arī transporta pakalpojumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!