Foto: Publicitātes attēls
8. maijā Vērmanes dārzā no pulksten 11 notiks Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošana, kas jau kļuvusi par skaistu tradīciju trešo gadu pēc kārtas.

Mammas ir kā mūsu saknes, kas ļāvušas mums izaugt par spēcīgiem un stipriem kokiem. Tādēļ 8.maijā – Mātes dienā – aicinām teikt savām mammām mīļus vārdus un iesaistīties Māmiņdienas mīļvārdu koka veidošanā, uz pasākumu, kas noritēs līdz pulksten 18, aicina akcijas organizatori "SMScredit.lv".

Šajā kokā būs iespējams iekārt gan mājās pašu veidotus apsveikumus, gan arī uzrakstīt savus īpašos mīļvārdus uz vietas. Pasākuma laikā padomāts par bezmaksas aktivitātēm visai ģimenei –būs piepūšamās atrakcijas bērniem, fotografēšanās ģimenēm un sirsnīgi priekšnesumi no mūziķiem.

Māmiņdienas mīļvārdu koka akcijas iniciators un atbalstītājs ir "4finance", kura izpilddirektors Toms Jurjevs norāda: "Par to, kāds esmu izaudzis, varu teikt milzīgu paldies savai mammai! Tieši viņa mācīja man attieksmi pret darbu, centību un arī atbildību. Būdams vēl zēna gados, visu mācījos darīt pats, nereti pat "caur asarām". Mamma novērtēja manas spējas, uzticējās un virzīja būt patstāvīgam, mērķtiecīgam. Tas, manuprāt, ir lielākais katras mammas spēks un talants – ieraudzīt sava bērna spējas un palīdzēt tām attīstīties. Ikdienā steidzamies katrs savos darbos, tieši tādēļ jo īpaši aicinu atcerēties savas mammas, savas virzītājas, savas vislielākās atbalstītājas un ne tikai šajā dienā. Sagādāsim svētkus viņām, teiksim labus vārdus vairāk un iekārsim Māmiņdienas kokā sirsnīgu vēlējumu!"

Mūziķis un aktīva dzīvesveida piekritējs, viens no akcijas atbalstītājiem, Andris Kivičs par savu mammu stāsta: "Pirmkārt, mamma ir visa pirmsākums – tā, kura dod dzīvību, kura redzējusi mani visos dzīves posmos no pašas pirmās dienas, kā esmu spēris pirmos soļus, manus pirmos smieklus, sasniegumus skolā, sportā. Domāju, ka to īsti pat nevar novērtēt!

Vairāk to saprotu, kad nu man pašam ir bērni – divas brīnišķīgas meitas un dēliņš. Bērnībā mamma veda mani uz sporta nodarbībām, basketbolu, kas ilgu laiku bija manas dzīves pamats un virzītājspēks. Tieši tad gan ģimene, gan treneri mācīja mani dzīves gudrībās – nekad nepadoties, saglabāt apņēmību un možu garu. Tas arī ir tas, kas cauri laikiem man ir palīdzējis. Šobrīd mana mamma arīdzan ir lieliska vecmāmiņa saviem mazbērniem, par ko man patiesi liels prieks!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!