Kur vien skaties… visapkārt saulaini smaidi, plaukstoši dārzi, plikas kājas un ziedu, taureņu un safari motīvi. Jā, pavasaris ir klāt un tāpat klāt laiks mainīt garderobi – no biezajām jakām uz ziedošām kleitām. Ko pirkt šim pavasarim un vasarai? Ko vilkt jūnijā uz skolas izlaidumu, kļūstot par tā galveno varoni vai dodoties apciemot kādu citu? Kā tērpties svētkos un ikdienā, un kurām modes iezīmēm piegriezt vērību?
Foto: Publicitātes attēli
Skaidrs, jādodas šopingā. Tāpēc meiteņu žurnāls "Avene" sadarbībā ar modes un izklaides centru "Rīga Plaza" un modeļu aģentūru "Vacatio" rīko īpašo modes šovu tīņu meitenēm, kur gūt gan iedvesmu un labas idejas tērpu kombinēšanai, gan uzzināt par populārāko veikalu jaunajām 2016. gada siltās sezonas kolekcijām, gan tikt pie vērtīgiem stila padomiem, kuros dalīsies jauniešu stila eksperts Kašers. Un, ja paveiksies, vēl tikt pie kādas no veikalu dāvanām lielajā loterijā!

Pirms skates žurnāla stilisti atlasījuši foršākās un aktuālākās lietiņas no apģērbu veikalu jaunajām kolekcijām, radoši sakombinējuši tās, lai modeles – dažādu vecumu tīnes – nodemonstrētu iznākumu uz īstas modes mēles. Apskatot divas stundas garo skati, ikvienam radīsies priekšstats par to, kas šobrīd aktuāls un ko pēcāk piemērīt pašam veikalā.

Pavasara/vasaras'2016 kolekciju skate notiks ideālajā iepirkšanās dienā – sestdien, 7. maijā, modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", Mūkusalas ielā 71, līdzās jaunajam bērnu izklaides centram "AbrakaDabra".

Tērpu parāde sāksies pulksten 12.00. Bet jau no 11.30 un visu pasākuma laiku līdz pat 14.30 darbosies radošie stendi un darbnīcas – jaunākas un vecākas meitenes varēs apgūt gaumīgu dekoratīvās kosmētikas lietošanu, veidot pavasarim un vasarai piestāvošas rotaslietas, ar patiešām iespaidīgām atlaidēm iegādāties žurnālu "Avene" un "Avenīte" abonementus, iegādāties vecos žurnālu numurus, turklāt katra žurnālu pircēja saņems dāvanu, kuru pati varēs izvēlēties.

Veikalu kolekciju defilē starplaikos uzstāsies dziedātāji un dejotāji. Un tas viss kopā ar nepārspējamo meiteņu elku Kašeru! Skates noslēgumā būs loterija, kura varēs piedalīties jebkurš klātesošais – tiks izlozētas veikalu dāvanu kartes un citas lieliskas dāvanas.

Vērtīgs sākums lielajai iepirkšanās dienai, tāpēc tiekamies "Rīga Plaza"!

Kas: TĪŅU modes un stila ŠOVS kopā ar KAŠERU

Kad: 7. maijā no plkst. 12.00 līdz 14.00. Stila un radošās darbnīcas darbosies no plkst. 11.30 līdz 14.30.

Kur: Modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", Mūkusalas ielā 71


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!