Foto: Publicitātes attēli

Tagad arī Latvijā pieejama unikālā Samsung AddWash WW8500 veļasmašīna, kas ļauj jebkurā mazgāšanas cikla brīdī ērti pievienot papildu drēbes vai mazgāšanas līdzekli pa priekšējās durvīs īpaši iebūvētu lūku.

Katrs otrais Latvijā – aizmāršīgs veļas mazgātājs

Pusei Latvijas iedzīvotāju pēdējā mēneša laikā ir gadījies piemirst ielikt mazgāties kādu veļas gabalu un atcerēties par to tikai tad, kad veļasmašīna jau iedarbināta, atklāts Samsung AddWash veiktajā pētījumā. Aizmāršīgākie veļas mazgātāji ir vecumā no 25 līdz 34 gadiem (63%), kā arī ģimenēs ar bērniem (59%).

Savukārt aptuveni 90% patērētāju Eiropā apgalvo, ka viņi regulāri vēlētos pievienot aizmirstās drēbes vai papildu mazgāšanas līdzekli un veļas mīkstinātāju, taču līdz šim nav bijusi iespēja to izdarīt, neapstādinot mazgāšanas ciklu un neiztukšojot ierīci no ūdens.

Ņemot vērā patērētāju atziņas, Samsung AddWash ir aprīkota ar "pauzes" funkciju un papildu durvīm, kas ir pietiekami lielas, lai jebkurā mazgāšanas brīdī pievienotu džemperi, džinsu pāri vai pat dvieli, nepagarinot vai no jauna nesākot mazgāšanas ciklu.

Septiņu bērnu mamma Una Gavare no savas pieredzes atzīst, ka jebkura jauna sadzīves tehnikas funkcija kolosāli atrisina tās problēmas, ar kurām līdz šim esam iemācījušies sadzīvot. "Manā ģimenē veļas grozs teju nekad nav tukšs, tāpēc, ja ir gadījies kādu no apģērba gabaliem aizmirst pievienot ciklam, tad līdz šim to esmu atlikusi mazgāšanai vēlāk, lieki netērējot resursus. Taču, tā kā jaunā AddWash veļasmašīna ir savienojama un virtuāli vadāma ar viedtālruni un tai ir papildu durtiņas drēbju pievienošanai tās darbības laikā, tad pie šīm abām iespējām pavisam neviļus pierodu un tās novērtēju," iespaidos daļas U.Gavare.

Vizuāli estētiski veidotā AddWash veļasmašīna ir aprīkota ar "bērnu atslēgas" drošības funkciju, lai neļautu bērniem nejauši atvērt ielādes durvis.

Viedā veļasmašīna

Samsung WW8500 veļasmašīnai ir daudzveidīgs viedo funkciju klāsts, kas darbojas sasaistē ar Android un iOS viedtālruņiem. Tās ļauj sekot līdzi mazgāšanas cikla progresam un arī saņemt ziņu viedtālrunī, kad tas tuvojas beigām. Šī iespēja noder, ja lietotāji vēlas veļasmašīnā ievietot saudzīgi vai ar rokām mazgājamas drēbes pirms mazgāšanas cikla beigām – šādā veidā viņi uzzina īsto brīdi, kad to izdarīt.

Jaunas tehnoloģijas labākam sniegumam

Jaunā WW8500 AddWash ir aprīkota ar virkni inovatīvu tehnoloģiju, kas ļauj drēbes mazgāt ērti un kvalitatīvi. Samsung SuperSpeed funkcija mazāk nekā stundas laikā ļauj paveikt normālu mazgāšanas ciklu, neietekmējot mazgāšanas rezultātu. SuperSpeed pamatā ir SpeedSpray tehnoloģija, kas nodrošina jaudīgāku apģērbu skalošanu ar izsmidzināmas ūdensstrūklas palīdzību. Tādā veidā ātrāk tiek izklīdināts tīrīšanas līdzeklis un ietaupīts mazgāšanas laiks.

Savukārt EcobubbleTM tehnoloģija sajauc mazgāšanas līdzekli ar gaisu un ūdeni un pēc tam piepilda veļasmašīnas cilindru ar burbuļiem. Tie drēbēs iekļūst 40 reizes ātrāk nekā parasta ūdens un ziepju sajaukums. EcobubbleTM saudzīgāk rūpējas par audumu un nodrošina kvalitatīvu mazgāšanu pat aukstā ūdenī, vienlaikus ekonomējot elektroenerģiju. Turklāt šīs mašīnas ciparu invertora motors garantē izcilu energoefektivitāti, minimālu trokšņu līmeni un ilgstošu kalpošanas laiku.

Samsung WW8500 AddWash pieejama lielākajos sadzīves un elektronikas preču veikalos visā Latvijā par ieteicamo mazumtirdzniecības cenu, sākot no 499 eiro 7 kg ietilpības modelim līdz 1299 eiro 12 kg ietilpības modelim.

Par pētījumu

Pētījumu veicis tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centrs "SKDS" interneta vidē 2016. gada februārī. Aptauja ir reprezentatīva ekonomiski aktīvajiem iedzīvotājiem vecumā no 18 līdz 74 gadiem. Izlases lielums ir 1005 respondenti Latvijā, Lietuvā un Igaunijā – katrā 500 respondenti.

Tematiskā projekta "Veļas laboratorija" raksts tapis sadarbībā ar "Samsung Electronics Baltics". Vairāk par projektu šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!