Foto: Publicitātes foto
Veļas mazgāšana ir neatņemama mājas soļa sastāvdaļa, tomēr par spīti tam apģērbu mazgāšanā laiku pa laikam mēdzam pieļaut kļūdas, noskaidrots SKDS veiktajā "Samsung AddWash" aptaujā.

Piemēram, pēdējā pusgada laikā vairāk nekā pusei Latvijas iedzīvotāju ir gadījies sabojāt savu apģērbu, mazgājot to veļasmašīnā, un šādās situācijās visbiežāk drēbes no veļasmašīnas izņemtas sakrāsojušās un sarāvušās. Tāpat katrs otrais ir aizmirsis pievienot mazgāšanai kādu no apģērba gabaliem.

Tāpēc, lai eksperimenti ar veļas šķirošanu, ūdens temperatūrām un centrifūgas režīmiem beigtos veiksmīgi, portālā Cālis. lv kopā ar "Samsung Electronics Baltics" no 21. marta līdz 31. martam darbosies "Veļas laboratorija", kurā kopā ar septiņu bērnu mammu Unu Gavari tiks atgādināti labi zināmie, bet, iespējams, mazliet piemirstie apģērbu mazgāšanas padomi.

Projekta laikā iegūsiet noderīgu informāciju par dažādu apģērbu kopšanu, padomus, kā veļas mazgāšanu padarīt interesantu arī bērniem, kā arī uzzināsiet, kā jaunā "Samsung AddWash" veļasmašīna var atrisināt problēmu ar apģērbu, kas piemirsts veļas grozā.

Lai veiksmīga darbošanās veļas laboratorijā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!