Foto: Shutterstock
Patīk tas vai nepatīk mums un mūsu mīļajām atvasēm, skolas sākums ir deguna galā. Protams, skolas lietu pirkšana atkal kaut kā palikusi uz beidzamajām dienām, jo kurš tad par to domā jūlijā, bet augustā, kad beidzot bija sākusies īsta vasara, pa veikaliem staigāja tikai kaut kādi nosodītie, vai ne?! Taču nu tas ir jau gandrīz klāt – 1. septembris! Katastrofa! Kura no mums gan pati nepazīst traģisko realitāti, ko sauc par "Nav ko vilkt…". Vispār vajadzētu papētīt šo gēnu, jo dīvainā kārtā tas gandrīz visos gadījumos iedzimst nākamajās paaudzēs. Un nu jau pie pārbāzta skapja stāv tava pusaudze meita. Un izmisums viņas sejā ir patiess jeb "reāls", kā teiktu viņa pati. Palīgā, nav ko vilkt…!!!

Skaidrs, tas nozīmē tikai vienu - priekšā ir šopings. Tikpat neizbēgami, kā svētdienai seko pirmdiena. Tad kāpēc neapvienot to ar jautru un radošu pasākumu - īpašo modes šovu tīņu meitenēm, kurā noķersiet gan iedvesmu un labas idejas tērpu kombinēšanai, gan informāciju par populārāko veikalu jaunajām kolekcijām, gan vērtīgus padomus, kuros dalīsies pats tīņu stila guru Kašers?! Un, ja paveiksies, vēl tiksiet pie kādas no veikalu dāvanu kartēm lielajā loterijā!

Tīņu modes šovus jau trešo gadu rīko meiteņu žurnāls "Avene" sadarbībā ar modes un izklaides centru "Rīga Plaza" un modeļu aģentūru "Vacatio". Žurnāla stilisti atlasa pašas foršākās lietiņas no apģērbu veikalu jaunajām kolekcijām, radoši sakombinē tās un modeles - dažādu vecumu tīnes nodemonstrē apģērbu uz īstas modes mēles. Vērojot pāris stundas garo skati, rodas skaidrs priekšstats, kas šobrīd aktuāls, pavisam noteikti ir idejas gataviem apģērbu komplektiem un izkristalizējas, kas no tā visa vislabāk derēs jums.

Rudens kolekciju skate notiks ideālajā iepirkšanās dienā - sestdien, 29. augustā, modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", Mūkusalas ielā 71, līdzās kafejnīcai "Costa Coffee". Tērpu parāde sāksies plkst. 12:00. Bet jau no 11:30 un visu pasākuma laiku, līdz pat 15:30 darbosies interesanti stendi un darbnīcas - lielākas un mazākas meitenes varēs apgūt gaumīgu dekoratīvās kosmētikas lietošanu, veidot īpašus tetovējumus, iemācīties radoši apvākot skolas grāmatas, iepazīties ar stikla dekorēšanas mākslu, ar 70% atlaidi iegādāties populāro "Maģisko Dienasgrāmatu" un žurnāla "Avene" abonementu, turklāt katra žurnālu pircēja saņems vērtīgu dāvaniņu, kuru pati varēs izvēlēties! Veikalu kolekciju defilē starplaikos uzstāsies dziedātāji un dejotāji, kā arī fantastiskus tērpus demonstrēs jaunās modes mākslinieces no Rīgas skolēnu pils. Un tas viss kopā ar nepārspējamo meiteņu elku Kašeru! Skates noslēgumā - loterija, kura varēs piedalīties jebkurš klātesošais - tiks izlozētas veikalu dāvanu kartes un citas lieliskas dāvanas.

Tas būs labs un iedvesmojošs sākums lielajai iepirkšanās dienai! Tiekamies "Rīga Plaza"!

Kas: TĪŅU modes un stila ŠOVS kopā ar KAŠERU

Kad: 29. augustā no plkst. 12:00 līdz 14:00. Stila un radošās darbnīcas darbosies jau no plkst. 11:30 līdz 15:30.

Kur: Modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", Mūkusalas ielā 71
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!