Foto: Publicitātes foto
Veiksmīgā ēdienu piegādes platforma "Wolt" 23. oktobrī, atzīmē savu gada jubileju Latvijas tirgū. Par godu panākumu pilnajam pirmajam gadam Latvijā, "Wolt" atklāj interesantus faktus no ikdienas!

"Wolt" mobilo lietotni izveidojis Somijas startup uzņēmums, un šobrīd tā darbojas 11 valstīs – Čehijā, Dānijā, Gruzijā, Norvēģijā, Somijā, Ungārijā, Zviedrijā, Polijā, Igaunijā, Lietuvā un Latvijā. "Wolt" lietotnē pieejami vairāk nekā 200 Rīgas restorāni rādiusā no Teikas līdz Mārupei, kuri piedāvā dažādu kultūru iecienītās garšas.

"Wolt" vadītāja Baltijā Līsa Ristala (Liis Ristal) komentē: "Liels prieks par attīstību Latvijas tirgū, jo Rīgas iedzīvotāji šo piegādes platformu ir atzinīgi novērtējuši. Jau pirmajos 5 mēnešos apgrozījums Rīgā pārsniedza apgrozījumu Viļņā, kur "Wolt" uzsāka darbību pusotru mēnesi agrāk. Un šobrīd apgrozījums ik mēnesi pieaug par 30%. Esam patiesi pateicīgi rīdziniekiem par sirsnīgo uzņemšanu!"

Vēl interesants fakts ir, ka 2017. gada septembrī "Wolt" darbojās tikai 4 valstīs un kopumā 10 pilsētās, taču šodien "Wolt" ir pieejams 11 valstīs un 31 pilsētā!

Kas rīdziniekiem garšo vislabāk?

Septembra laikā vien "Wolt" lietotāji Rīgā pasūtījuši 21 000 burgeru, 18 500 kebabu, 1700 nūdeļu porciju, 1700 salātu, 9000 suši un 4900 picu. Wolt lepojas arī ar ātru ēdiena sagatavošanu un piegādi – no klikšķa telefonā līdz maltītes nonākšanai pie klienta vidēji paiet tikai 34 minūtes.

Taču vēl pārsteidzošāks ir fakts, ka visātrākā piegāde pirmā gada laikā bijusi vien nieka astoņās minūtēs – četras minūtes, lai pagatavotu picu, un četras minūtes, lai to piegādātu.

"Wolt" velokurjerus Rīgas ielās ir viegli atpazīt pēc lielas zilas mugursomas, kas tā vien aicina aizdomāties – kādas gardas lietas tajā šobrīd varētu būt. Aktīvie "Wolt" kurjeri gada laikā ir nogādājuši klientiem vairāk kā 3000 pasūtījumu.

Kā darbojas Wolt?

  1. Lejupielādē bezmaksas lietotni "Wolt" no "App Store" vai "Google Play". Vai dodies uz vietni wolt.com.
  2. Iepazīsties ar restorāniem, kuri pieejami "Wolt". Reģistrējies, izmantojot savu e-pasta adresi vai "Facebook" kontu. Pievieno maksājumu karti.
  3. Izvēlies maltīti un tās saņemšanas formu. "Wolt" piedāvā ēdiena piegādi, iespēju izņemt pasūtījumu pašam vai nobaudīt maltīti uz vietas restorānā.
  4. Apstiprini pasūtījumu un seko tā statusam līdzi telefonā - no brīža, kad restorāns saņem pasūtījumu, līdz pat brīdim, kad tas nonāk pie tavām durvīm.
  5. Labu apetīti! Maksājums notiek automātiski ar karti, kuru esi pievienojis "Wolt" kontam, un čeks nonāks tavā e-pastā, kad pasūtījums būs piegādāts.

Par "Wolt"

"Wolt" ir Somijas startup uzņēmums, kas piedāvā mobilo lietotni ar mērķi padarīt patērētāju dzīvi vienkāršāku, nodrošinot ātru un ērtu veidu, kā tikt pie kārotās maltītes. Mobilā lietotne "Wolt" ieguvusi "Apple" Dizaina Balvu (Apple Design Award). Baltijas valstīs vien "Wolt" nodarbina vairāk nekā 1600 kurjeru un sadarbojas ar vairāk kā 600 restorāniem. Šobrīd "Wolt" darbojas 11 valstīs – Čehijā, Dānijā, Gruzijā, Igaunijā, Latvijā, Lietuvā, Norvēģijā, Somijā, Ungārijā, Polijā un Zviedrijā. "Wolt" investoru lokā ir tādi zināmi cilvēki kā "Nokia" priekšsēdētājs Risto Silasma (Risto Siilasmaa), "Skype" radītājs Niklass Zenstroms (Niklas Zennström) un Ilka Pananens (Ilkka Paananen) – "Supercell" galvenais izpilddirektors.

Papildu informācija:
Elīza Jaka
Wolt mārketinga vadītāja Latvijā
+371 25682151
E-pasts: eliza.jaka@wolt.com
Mājaslapa: https://wolt.com/lv/lva/riga/

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!