Foto: Shutterstock

Zvērinātu advokātu biroji "Primus" Latvijā un Lietuvā un "Derling" Igaunijā izveidojuši Baltijas advokātu biroju aliansi, kas jau no 27. septembra darbojas ar nosaukumu "Primus Derling" Latvijā un Lietuvā, bet Igaunijā - "Derling Primus", portālu "Delfi" informēja Latvijas advokātu birojā.

"Primus Derling" partnere Latvijā Kristīne Gaigule-Šāvēja atzina, ka ieguvēji no apvienotajām zināšanām un pieredzes būs gan "Primus", gan "Derling" klienti, jo viņiem būs pieejami profesionāli juridiskie pakalpojumi visās Baltijas valstīs, kas ir būtiski starptautiska mēroga uzņēmumiem.

"Jaunā alianse būs īpaši nozīmīga klientiem tādās darbības jomās kā uzņēmumu iegāde un apvienošana, pārrobežu strīdu risināšana, nekustamā īpašuma projekti un normatīvā regulējuma jautājumi visās Baltijas valstīs," viņa norādīja.

"Primus Derling" Lietuvas vadošais partneris Roberts Juodka uzskata, ka pārmaiņu galvenais mērķis ir pilnveidot klientiem sniegtos pakalpojumus un palielināt to pievienoto vērtību, nodrošinot profesionālu juridisko palīdzību visās trīs Baltijas valstīs.

"Kopš sava darbības sākuma 2016. gada aprīlī "Derling" ir kļuvis par visstraujāk augošo advokātu biroju Igaunijas juridiskajā tirgū. Kamēr ekonomikas izaugsme turpinās un mūsu reģions spēj palielināt ārvalstu investīciju piesaistes apjomus, spēcīga alianse ar mūsu tuvāko kaimiņvalstu advokātu birojiem ir īpaši svarīga", atzinis vadošais "Derling Primus" partneris Igaunijā Hannes Vallikivi.

Jaunajā aliansē apvienojušies vairāk nekā 80 juristi un tai ir četri biroji visās trīs Baltijas valstīs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!