Foto: Shutterstock
Ceturtdien darbību Lietuvā, Latvijā un Igaunijā sākusi kompānija "TT Baltics", līdz ar to Baltijas valstīs ienākot vienai no lielākajām tūrisma kompānijām pasaulē – "TUI", portālam "Delfi" pastāstīja uzņēmumā.

Uzņēmums "TT Baltics" darbosies atbilstoši franšīzes līgumam ar ''TUI''.

"Ceļotājiem no Baltijas valstīm globālais ''TUI'' zīmols ir pazīstams. Viņi ir pieraduši iegādāties pēdējā brīža ceļojumus uz Rietumeiropas valstīm vai braucienus uz eksotiskiem galamērķiem no lielākajām aģentūrām Baltijā. Ienākt Baltijas reģionā mūs mudinājis aizvien augošais pieprasījums pēc kvalitatīviem ceļojumiem un vēlme nodrošināt ceļojumus ar labu cenas un kvalitātes attiecību," paudis ''TT Baltics'' direktors Ričards Nosevičs.

Uzņēmums, atsaucoties uz tirgus pētījumiem, aplēsis, ka nākamajā gadā Baltijas atpūtas ceļojumu tirgus piedzīvos izaugsmi 20% apmērā.

Savukārt šogad plānota 25% izaugsme, bet pērn tā bijusi 15%. Tāpat uzņēmums lēš, ka pieaugs pieprasījums pēc augstākas kvalitātes ceļojumiem, tādēļ ''TT Baltics'' īpaši koncentrēsies uz šo tirgus segmentu.

Nosevičs skaidroja, ka ''TUI'' zīmola organizētie ceļojumi garantē vienas pieturas principu: visus ceļojuma pakalpojumus, sākot no viesnīcu rezervācijas līdz loģistikai galamērķī, nodrošina viens uzņēmums vai tā partneri.

''TUI'' portfeli veido tūroperatori, sešas avio kompānijas ar apmēram 150 lidmašīnām, vairāk nekā 380 viesnīcas un 16 kruīza kuģi. ''TUI'' piedāvā ceļot uz 48 valstīm.

"Rūpīgi analizējot ceļotāju vēlmes, Turcija, Kipra, Spānija un Bulgārija tika izvēlētas par pirmo piedāvājumu Baltijas ceļotājiem. Pat pieredzējušos ceļotājus patīkami pārsteigs mūsu ceļojumu paketēs piesolītais komforts un drošība. Piedāvāsim arī dažus jaunumus, tostarp ceļojumus uz eksotiskām valstīm. No Baltijas valstīm plānojam ceļojumos aizvest apmēram 50 tūkstošus tūristu," pastāstīja "TT Baltics" direktors.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!