Foto: Publicitātes foto

AS "VIADA Baltija" ir noslēgusi jaunā "Viada" zīmola ieviešanu un turpina degvielas uzpildes staciju tīkla modernizēšanu, portālam "Delfi" pastāstīja uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Romas Turlinskas.

Turlinskas min, ka līdz šim uzņēmuma modernizācijā ieguldīti trīs miljoni eiro, bet kopumā plānots investēt četrus līdz astoņus miljonus eiro. Ar "Viada" zīmolu šobrīd strādā arī tie benzīntanki, kuri agrāk bija atpazīstami kā "LUKoil".

"Esam paveikuši nozīmīgāko posmu – visā tīklā ieviests "Viada" zīmols, pārbūvētas četras tīkla degvielas uzpildes stacijas, atvērtas sešas jaunas gāzes uzpildes stacijas, atjautas automazgātavu sistēmas, uzceltas divas jaunākās paaudzes automazgātavas, modernizēts piekabju nomas serviss, taču arī tas vēl nav viss – darbu vēl turpināsim," stāsta Turlinskas.

Uzņēmums uzsācis būvēt divas jaunas degvielas uzpildes stacijas Rīgā, kā arī ir ieplānojis modernizāciju divās degvielas uzpildes stacijās Rīgā un Rēzeknē.

"Latvijas klienti ir prasīgi, mūsdienīga pozitīva iepirkšanās pieredze saistās ne vien ar izdevīgu cenu, bet arī ar patīkamu vidi, ērtu servisu un plašu pakalpojumu klāstu, tādēļ līdztekus infrastruktūras modernizācijai, paplašinām un attīstām "Viada Plus" lojalitātes programmu," skaidro Turlinskis.

Viņš skaidro, ka tiek plānots paplašināt lojālo klientu loku vēl par 15-20%. "Mūsu mērķis ir piedāvāt vienu no izdevīgākajām lojalitātes programmām Latvijā," viņš skaidro.

Arī uzņēmuma degvielas norēķinu karšu darbības reģions ir ticis paplašināts. Iepriekš uzņēmuma degvielas priekšapmaksas un pēcapmaksas kartes darbojās Latvijā un Lietuvā, taču, analizējot klientu datus un pieprasījumu, tika izlemts paplašināt šo karšu darbību arī citās valstīs. Jau tagad uzņēmumi ar norēķinu kartēm degvielu var iegādāties arī Igaunijā un Polijā, bet drīzumā tas būs iespējams arī Krievijā un Baltkrievijā.

Savukārt kravas pārvadātāju ērtībai tagad "Viada" degvielas uzpildes stacijās var apmaksāt Latvijas autoceļu lietošanas nodevu.

AS "VIADA Baltija" ir Latvijas Degvielas tirgotāju asociācijas biedrs. Uzņēmuma apgrozījums 2017. gadā bija 135 miljoni eiro. Latvijā kopumā ir 70 "Viada" degvielas uzpildes stacijas.

"Viada Baltija" dibināta 2015.gadā, tā pamatkapitāls ir 535 500 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!