Foto: Publicitātes attēli

"Samsung" prezentējis jaunāko "A" sērijas mobilo viedtālruni "Galaxy A7" ar trīs objektīvu fotokameru. Viedtālrunis būs pieejams zilā, melnā vai zeltītā tonī un tirdzniecībā Baltijā nonāks oktobra otrajā pusē.

"Samsung Galaxy A7" ir sešu collu "Super AMOLED" ekrāns ar 1080 reiz 2220 pikseļu izšķirtspēju. Viedtālrunim ir astoņkodolu procesors, četru gigabaitu operatīvā atmiņa, 64 GB iebūvētā atmiņa (papildināma ar līdz 512 GB "MicroSD" atmiņas karti) un 3300 mAh akumulators.

Viens no trijiem "Samsung Galaxy A7" fotoobjektīviem ir platleņķa (ar 120 grādu skatu leņķi), savukārt otrs ir standarta, bet trešais – teleobjektīvs asuma dziļuma kontrolēšanai jeb attēla fona izplūduma nodrošināšanai. Arī pašportretus var uzņemt ar fona izplūduma efektu efektu, kā arī izveidot savu papildinātās realitātes "emodži" un personalizēt fotogrāfijas, pievienojot papildu dizaina elementus, līdzīgi kā šogad prezentētajiem "Samsung" dārgākajiem modeļiem.

Pirmo reizi "A" sērijas modelim pirksta nospieduma sensors atrodas tālruņa sānā, kas vienlaikus darbojas arī kā viedtālruņa ieslēgšanas poga.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!