Foto: DELFI
Portāls "Delfi" sadarbībā ar "Mīlētāko zīmolu topu" aicina balsot par pašmāju jaudīgākajiem jaunuzņēmumiem – šī gada Startup zīmolu topa finālistiem. Balsot vari par 10 jaunuzņēmumiem, kuri radīti Latvijā. Tie ir jauni un spēcīgi zīmoli, kas ar inovatīviem produktiem un pakalpojumiem jau iekarojoši daudzus eksporta tirgus.

"Latvijas Startup zīmolu tops" ir daļa no "Mīlētāko zīmolu topa", kas tiek veidots jau kopš 2004. gada un kalpo kā svarīgs atskaites punkts patērētāju attieksmes atspoguļošanā. Pēdējo gadu jauninājumi ir Latvijas Zaļāko zīmolu tops, kurš tiek noskaidrots kopš 2016. gada, un jau otro gadu tiek izvērtēts arī Startup zīmolu tops. Startup zīmolu tops tiek radīts, lai par Latvijas startup veiksmes stāstiem uzzinātu ne tikai investori un pieredzējuši uzņēmumi, bet arī cilvēki, kuriem startup pasaule vēl nav pazīstama. Iepazīties ar īsu video par katru pretendentu un nobalsot par savu favorītu iespējams šeit.

Lasītāju simpātijas balvas ieguvējs saņems reklāmas kampaņu portālā "Delfi" 1000 eiro apmērā sava uzņēmuma popularizēšanai. Tāpēc ar savu balsi tu arī praktiski vari palīdzēt kādam no uzņēmumiem attīstīties.

Balsojums portālā "Delfi" norisināsies līdz 2. oktobra pulksten 12. "Startup Zīmolu topa" rezultāti tiks paziņoti Mīlētāko Zīmolu topa apbalvošanas ceremonijā 3.oktobrī mūzikas namā "Daile". Pasākuma tiešraidi varēs vērot portālā "Delfi".

Nobalsot var reizi 24 stundu laikā no vienas IP adreses. Vienā reizē ir iespējams nobalsot par vairākiem balvas pretendentiem. Portāls "Delfi" patur tiesības pārbaudīt rezultātus un dzēst negodīgi veiktos balsojumus.

Startup zīmolu tops top, sadarbojoties "Accenture Latvia", Latvijas Startup asociācijai, Ekonomikas ministrijai, "Digital Freedom Festival", "TechChill" un "DDB Consulting". Šogad īpaša uzmanība tiek pievērsta jaunuzņēmumu popularizēšanai pasaulē.

Atgādinām, ka pagājušogad "Delfi" lasītāju simpātiju balvu ieguva jaunuzņēmums "Mintos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!