Foto: Publicitātes foto
Elektronikas un sadzīves tehnikas mazumtirgotājs SIA "Euronics Latvia" 2017. gadā palielināja apgrozījumu par 14,4%, salīdzinot ar 2016. gadu, tam sasniedzot 26,777 miljonus eiro, ziņo "Lursoft" Klientu portfelis.

Savukārt uzņēmuma peļņa pēc nodokļiem samazinājās par 4,9% un bija 626 tūkstoši eiro.

Uzņēmums 2017. gadā sasniedzis nospraustos mērķus pilnā apjomā, sacīts tā gada pārskatā.

2017. gada jūnijā SIA "Euronics" veica rekonstrukciju tā veikalā tirdzniecības centrā "Alfa", kā rezultātā dubultota veikala tirdzniecības platība, atjaunots tirdzniecības zāles aprīkojums un veikti citi uzlabojumi, kā arī paplašināts piedāvātās tehnikas sortiments.

Pagājušajā gadā uzņēmums nodarbināja vidēji 109 darbiniekus, kas bija par trim mazāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmumam šobrīd ir septiņi veikali dažādos tirdzniecības centros Rīgā, kā arī tas tirgo preces interneta veikalā.

Šogad mazumtirgotājs vēlas palielināt apgrozījumu par 15%. SIA "Euronics" plānos šogad ir atvērt vienu jaunu veikalu Rīgā un paaugstināt esošo veikalu darbības efektivitāti, uzlabot klientu apkalpošanas kvalitāti, veikt papildus ieguldījumus e-komercijas attīstībā, kā arī ieguldīt reklāmā, lai veicinātu "Euronics" zīmola atpazīstamību.

SIA "Euronics Latvia" pamatkapitāls ir 2840 eiro, un tas ir Igaunijas kompānijas "Raglor Ou" meitas uzņēmums Latvijā.

2016. gadā uzņēmuma apgrozījums bija 23,402 miljoni eiro, un tā peļņa pēc nodokļiem bija 658 tūkstoši eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!