Foto: Publicitātes foto

SIA "Maxima Latvija" par 334 tūkstošiem eiro rekonstruējusi "Maxima X" formāta veikalu Stendes ielā, Rīgā, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Veikalu atklāja 30. augustā. Rekonstrukcijas projektā veikalam pārbūvēja fasādi un modernizēja iekštelpas.

350 kvadrātmetru plašajās telpās strādās 16 darbinieki.

"Maxima Latvija" valdes locekle Kristīne Āboltiņa skaidro, ka mazo veikalu rekonstrukcija ir viena no uzņēmuma prioritātēm. Veikalu rekonstrukcijā šogad uzņēmums investēs vairāk nekā 23 miljonus eiro, rekonstruējot 15 veikalus Rīgā un reģionos, kā arī atverot vismaz piecus veikalus Latvijā.

Latvijā šobrīd strādā 158 "Maxima Latvija" veikali – 127 no tiem ir "X" formāta veikali, 24 veikali ir "XX" formāta, bet pēc "XXX" formāta strādā pieci veikali. Uzņēmums atvēris arī divus "Express" tipa veikalus. Uzņēmums nodarbina 7500 cilvēkus.

"Maxima Latvija" pērn strādāja ar 723,05 miljonu eiro apgrozījumu, nopelnot 23,22 miljonus eiro. Uzņēmums ir daļa no holdinga kompānijas "Maxima Grupe".

"Maxima grupe" pārvalda vairāk nekā 500 veikalus Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Bulgārijā un Polijā. Baltijas valstīs tie darbojas ar zīmolu "Maxima", Bulgārijā – "T–Market", bet Polijā – "Aldik". Tāpat tā pārvalda arī pārtikas un ikdienas patēriņa preču interneta veikalu "Barbora". "Maxima Grupe" ietilpst "Vilniaus Prekyba" mazumtirdzniecības grupā, kas darbojas Baltijas valstīs, Centrāleiropā un Austrumeiropā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!