Foto: Publicitātes attēli

No trešdienas, 1. augusta, taksometru izsaukšanas platforma "Taxify" darbosies arī trešajā lielākajā Latvijas pilsētā Liepājā, portālu "Delfi" informēja kompānijā.

Lēmums pieņemts, turpinot uzņēmuma straujo paplašināšanos un ņemot vērā iedzīvotāju aizvien pieaugošo pieprasījumu pēc ātra un ērta pārvietošanās veida ne tikai galvaspilsētā, bet arī reģionos, skaidro uzņēmumā.

Šobrīd lietotne jau vairāk nekā gadu darbojas Daugavpilī.

""Taxify" klientu skaits Rīgā ik mēnesi turpina pieaugt, un ienākšana arī citos Latvijas reģionos ir tikai loģisks nākošais solis. Liepāja ir dinamiska piejūras pilsēta ar lielu tirgus potenciālu, kur ikdienā dzīvo gandrīz 70 tūkstoši iedzīvotāju. Bez tam vasaras mēnešos tā ik gadu piesaista arī virkni tūristu ne tikai no citām Latvijas pilsētām, bet arī no tuvākām un tālākām valstīm. Ņemot vērā esošo pieprasījumu, aplikācijā pieejamo taksometru skaits ar laiku tiks palielināts, piesaistot arī privātos vadītājus, tāpēc aicinām ikvienu interesentu pievienoties "Taxify", aizpildot pieteikuma anketu mājas lapā www.taxify.eu," komentē "Taxify" vadītājs Latvijā Kārlis Ķezberis.

Kā liecina "Taxify" apkopotā informācija, pagājušajā gadā "Taxify" lietotāju skaits pieaudzis gandrīz četras reizes. Pieaugusi arī 2016.gadā ieviestā "Taxify" pakalpojuma biznesa klientiem popularitāte, un pagājušajā gadā juridisko klientu skaits ir trīskāršojies. Būtiski audzis arī to pasažieru skaits, kuri izmanto bezskaidrās naudas norēķinus. Ja 2016.gadā ar karti vai pēcapmaksas rēķinu norēķinājās tikai 30% gadījumu, tad 2017.gadā šis skaits jau ir pārsniedzis 50% un vairākums klientu izmanto maksājumus ar karti.

"Taxify" ir starptautisks transporta tīklu uzņēmums, kura galvenā mītne atrodas Tallinā, Igaunijā. "Taxify" darbojas 20 valstīs Eiropā, Tuvajos Austrumos, Āfrikā un Centrālamerikā.

Jau ziņots, ka Latvijā darbu uzsācis arī jauns Igaunijas kompānijas konkurents "Yandex.Taxi", kurš Krievijā apvienojies ar "Uber", bet Latvijā strādā bez sadarbības ar ASV uzņēmumu. Krievijā reģistrētā kompānija pašlaik apsver iespēju Latvijā atvērt filiāli. Pašlaik tā strādā tikai Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!