Foto: F64

Poligrāfijas uzņēmums SIA "Baltijas Banknote" uzvarējis Valsts ieņēmumu dienesta (VID) iepirkumā par akcīzes nodokļa marku izgatavošanu un piegādi, liecina informācija Iepirkumu uzraudzības biroja mājaslapā.

"Baltijas Banknotes" piedāvājums - sniegt minēto pakalpojumu par 3,72 miljoniem eiro - tika atzīts kā lētākais.

Kopumā iepirkums sastāvēja no divām daļām. Pirmā daļa paredz akcīzes nodokļa marku - uzlīmju ar optiski mainīgu difraktīvu elementu alkoholisko dzērienu, smēķējamās tabakas, cigāru un cigarillu marķēšanai - izgatavošana un piegāde. Savukārt otrā daļa paredz papīra akcīzes nodokļa marku cigarešu, smēķējamās tabakas, cigāru un cigarillu marķēšanai izgatavošana un piegāde.

Prognozējams, ka gada laikā tiks piegādātas aptuveni 105 000 000 optiski mainīgu difraktīvu elementu akcīzes nodokļa markas un 102 000 000 papīra akcīzes nodokļa markas.

VID līgums ar "Baltijas Banknoti" būs spēkā līdz pasūtītājs būs izlietojis līguma kopējo summu vai būs pagājuši pieci gadi no līguma noslēgšanas dienas.

Jau ziņots, ka poligrāfijas uzņēmums SIA "Baltijas Banknote" pagājušajā gadā strādāja ar 2,507 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,6% mazāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga vairākkārt un bija 779 966 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

2016.gadā "Baltijas Banknote" strādāja ar 2,601 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 30,1% mazāk nekā 2015.gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 80,1%, sasniedzot 63 715 eiro.

"Baltijas Banknote" reģistrēta 1991. gada februārī, un tās pamatkapitāls ir 4,748 miljoni eiro. Kompānijas kapitāldaļas vienādās daļās pieder Matīsam Puntem, Emīlam Puntem un Annijai Puntei. Kompānijas pamatdarbība ir poligrāfijas pakalpojumu sniegšana un droši drukāto darbu izstrāde un ražošana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!