Foto: Shutterstock
SIA "Chocolette Confectionary" šokolādes rūpnīca pagājušajā gadā strādāja ar 1,949 miljonu eiro apgrozījumu un 50 876 eiro zaudējumiem, liecina informācija "Firmas.lv".

Uzņēmuma aizvadītā gada finanšu rezultātus nevar salīdzināt ar rezultātiem gadu iepriekš, kad kompānija strādāja nepilnu finanšu gadu - no 2016.gada 12.maija līdz 2016.gada 31.decembrim.

Uzņēmuma vadības ziņojumā teikts, ka nākamgad kompānija plāno palielināt šokolādes produkcijas ražošanas apmēru, paplašināties Baltijas valstu tirgū, piedāvājot šokolādes produkciju bez cukura, kā arī turpināt izstrādāt šokolādes izstrādājumu receptūras.

Jau vēstīts, ka šokolādes "RED" ražotājs SIA "Chocolette Confectionary" dibināta 2016.gada maijā. Uzņēmums ražotni Jelgavā atvēris Latvijas izdevīgā loģistikas koridora, kā arī valdības atbalstošās attieksmes un kvalificēto darbinieku dēļ.

"Chocolette Confectionary" ražo šokolādi "RED" bez cukura ar pazeminātu enerģētisko vērtību, kuru pamatā plānots eksportēt.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka "Chocolette Confectionary" apgrozījums no 2016. gada 12. maija līdz 2016.gada 31.decembrim bija 2333 eiro, un kompānija cieta 63 402 eiro zaudējumus. Uzņēmums pieder Kiprā reģistrētajam "Mediahold SBC Limited".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!