Foto: DELFI
Interneta sludinājuma portāla "ss.com" īpašniece SIA "SS" pagājušajā gadā strādāja ar 6,8 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 23,6% vairāk nekā gadu iepriekš, bet kompānijas peļņa pieauga par 24,8% un bija 5,169 miljoni eiro, liecina "Firmas.lv" informācija.

Pagājušajā gadā kompānija izmaksājusi ārkārtas dividendes 2,109 miljonu eiro apmērā.

Kompānijas gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka tā pērn turpināja attīstīt tīmekļa vietņu projektus, tādējādi palielinājās apgrozījums no ieņēmumiem, kas gūti no tīmekļa vietņu pakalpojumu sniegšanas.

Vadības ziņojumā arī norādīts, ka 2018. gadā kompānija plāno paplašināt interneta pakalpojumu piedāvājumu un uzlabot to sniegšanas kvalitāti, kā arī turpinās sāktos projektus, sekojot līdzi tirgus attīstībai.

2016. gadā "SS" strādāja ar 5,5 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 23,5% vairāk nekā 2015. gadā, bet kompānijas peļņa pieauga par 35,4% un bija 4,141 miljons eiro.

Jau vēstīts, ka pērn, augusta sākumā, Valsts ieņēmumu dienests (VID) draudēja dažu dienu laikā apturēt sludinājumu portāla "ss.lv" darbību, ja tas nesniegs VID informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. Jau tās pašas dienas vakarā "ss.lv" aizceļoja uz VID nepieejamo ".com", pārtopot par "ss.com", bet "ss.lv" darbība dažas dienas vēlāk tika apturēta. Pēc vairākas dienas ilgas konfrontācijas "ss.lv" īpašnieki nolēma strīdu ar VID risināt, pieaicinot mediatoru. Kad augusta beigās mediācijas process noslēdzās, starp abām pusēm tika panākta vienošanās, ka VID atjaunos "ss.lv" darbību, bet sludinājumu portāls sniegs VID prasīto informāciju, kā arī turpmāk sadarbosies ar VID.

"SS" reģistrēts 1994. gada augustā, un tā pamatkapitāls ir 2840 eiro. Kompānijas kapitāls vienādās daļās pieder Jurim Līnim un Andrejam Kivackim.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!