::recepte::
Pienu uzkarsē. Olas saputo ar cukuru, pievieno kakao un 1/2 glāzi karsta piena, samaisa. Masu ielej pienā, pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu. Samaisa, ielej formiņās un ievieto ledusskapī.
Pasniedz ar putukrējumu vai dzērveņu ķīseli.
20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1.5 lpiens5 ĒKkakao1 glāzecukurs2 olas35 gželatīns
Sagatavošana
1
Pienu uzkarsē. Olas saputo ar cukuru, pievieno kakao un 1/2 glāzi karsta piena, samaisa. Masu ielej pienā, pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu. Samaisa, ielej formiņās un ievieto ledusskapī.
2
Pasniedz ar putukrējumu vai dzērveņu ķīseli.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit