Foto: Shutterstock
Kakao želeja vienkārši gardam desertam.

::recepte::

Pienu uzkarsē. Olas saputo ar cukuru, pievieno kakao un 1/2 glāzi karsta piena, samaisa. Masu ielej pienā, pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu. Samaisa, ielej formiņās un ievieto ledusskapī.

Pasniedz ar putukrējumu vai dzērveņu ķīseli.

20Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

1.5 lpiens5 ĒKkakao1 glāzecukurs2 olas35 gželatīns

Sagatavošana

1

Pienu uzkarsē. Olas saputo ar cukuru, pievieno kakao un 1/2 glāzi karsta piena, samaisa. Masu ielej pienā, pievieno uzbriedinātu, izkausētu želatīnu. Samaisa, ielej formiņās un ievieto ledusskapī.

2

Pasniedz ar putukrējumu vai dzērveņu ķīseli.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!