Foto: LETA
SIA "Skai pluss", kas apsaimnieko tirdzniecības centru "Sky&More", 2017. gadā pieaudzis apgrozījums par 2% līdz 1,79 miljoniem eiro, tomēr palielinājušies arī zaudējumi, liecina uzņēmuma gada pārskats "crediweb.lv" datu bāzē.

"Sky pluss" 2017. gadā strādājis ar 200,8 tūkstošu eiro zaudējumiem, kas ir par 18% vairāk nekā gadu iepriekš. Uzņēmuma gada pārskatā tiek atzīmēts, ka tā kopējās saistības pārsniedz aktīvu kopsummu par 301,1 tūkstoti eiro, tomēr vadības ieskatā nepastāv risks saistībā ar norēķinu veikšanu ar īstermiņa kreditoriem, tāpat plānotā naudas plūsma nākamajam pārskata gadam ir pietiekama, lai segtu saistības noteiktajos termiņos, un nepieciešamības gadījumā mātes sabiedrība spēs nodrošināt elastīgu pieeju finansēšanā un likviditātes nodrošināšanā.

Šogad uzņēmums plāno piesaistīt vairāk nomnieku no sabiedriskās ēdināšanas sektora, kā arī apģērbu un aksesuāru tirgotājus. Nākamā gada laikā centrā tiek plānota mērena izaugsme nomas sektorā, un koncepta "veikals veikalā" paplašināšana 2018. gadā ir pamats iepriekšminētajam.

Saskaņā ar vadības ziņojumu, uzņēmums šogad turpinās pastiprināti kontrolēt izmaksas, lai attīstītos un pilnveidotos, nesot peļņu 2018. gadā.

"Skai pluss" ir dibināts 2001. gadā, uzņēmuma pamatkapitāls ir 853,7 tūkstoši eiro – pilnībā apmaksāts. 2017. gadā nodokļos uzņēmums ir samaksājis 243,0 tūkstošus eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!