Foto: DELFI

Jūrmalas pilsētas domes iepirkumā par ceļu seguma uzturēšanas un izbūves darbiem uzvarējusi SIA "Liktenis", uzdevumu apņemoties veikt par 12 miljoniem eiro, liecina Iepirkumu uzraudzības birojā (IUB) publicētā informācija.

Darbi "Liktenim" jāpabeidz trīs gadu laikā kopš līguma parakstīšanas 8. maijā.

Līgumcenā nav iekļauts pievienotās vērtības nodoklis (PVN). Līgumā atrunāts, ka viena kalendārā gada ietvaros līgumcena nedrīkst pārsniegt četrus miljonus eiro, bet trijos gados kopā – 12 miljonus eiro.

Konkursā pieteicās trīs pretendenti – "Liktenis", SIA "Roadeks" un SIA "Binders". "Likteņa" piedāvājums izrādījās visizdevīgākais, proti, vienu darba vienību apņemoties paveikt par 21,46 eiro, kamēr "Roadeks" solīja 25,01 eiro, bet "Binders" – 32,66 eiro, neskaitot PVN

Darbu veikšanā iesaistīsies arī apakšuzņēmēja SIA "Rīgas luksofors", gādājot par ceļu horizontālo apzīmējumu uzklāšanu.

"Liktenis" Jūrmalas pilsētas iepirkumos uzvarējis bieži, liecina IUB informācija. Piemēram, šogad uzņēmums uzvarējis 115 tūkstošu eiro vērtā iepirkumā par grants ielu uzturēšanu. Pērn uzvarēts divu miljonu eiro iepirkumā. 2016. gadā kopumā piecos iepirkumos par aptuveni četriem miljoniem eiro.

"Liktenis" pērn strādāja ar 2,32 miljonu eiro apgrozījumu, zaudējot 318 tūkstošus eiro. Uzņēmums pieder Ivaram Šūpulniekam. Pērn viņš 3500 eiro ziedojis Zaļo un Zemnieku savienībai (ZZS), kuras biedrs Gatis Truksnis ir Jūrmalas mērs. 2013. gadā viņš ZZS ziedojis vēl 2000 latu (ap 2800 eiro). Vēl 700 eiro viņš pērn atvēlējis "Gods kalpot mūsu Latvijai".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!