Foto: F64

Telekomunikāciju uzņēmums "Lattelecom" no 1. maija nolēmis paaugstināt savu "Virszemes TV" piedāvājuma abonēšanas maksu, portālam "Delfi" sacīja uzņēmuma sabiedrisko attiecību vecākā projektu vadītāja Lāsma Trofimova.

Viņa uzsver, ka palielinās skatītāju pieprasījums pēc augstvērtīga un kvalitatīva pasaules un vietējā TV satura – to skatītāji īpaši pieprasa un novērtē, tādēļ tam "Lattelecom" īpaši pievēršot uzmanību. Vienlaikus arvien pieaugot kā Latvijas, tā pasaules TV satura veidošanas un iepirkšanas izmaksas, savukārt televīziju, tajā skaitā Virszemes televīzijas, uzturēšana un nodrošināšana kļūst arvien dārgāka un sarežģītāka.

"Mums ir būtiski TV skatītājiem nodrošināt kvalitatīvu piedāvājumu ne tikai šodien, bet arī turpmāk, tādēļ ir nācies pārskatīt esošo "Virszemes TV" abonēšanas maksu. No 1. maija Virszemes TV mēneša cena būs 11,89 eiro līdzšinējo 9,90 eiro vietā," sacīja Trofimova.

"Tajā pašā laikā klientus aicinām apsvērt iespēju izmēģināt "Shortcut" pakalpojumu, kura ikmēneša maksā (9,99 eiro) ir plašs filmu un seriālu klāsts un vairāk nekā 50 TV kanāli ar ieraksta, arhīva un citām papildiespējām," viņa turpināja.

Lai visi klienti tiktu savlaicīgi informēti par gaidāmajām izmaiņām, "Lattelecom" zvanu centra jaunā darbiniece – robots Anete – papildus informē klientus par gaidāmajām izmaiņām.

Jau ziņots, ka "Lattelecom" konsolidētais apgrozījums pērn bija 195,67 miljoni eiro, kas ir par 1,1% jeb 2,4 miljoniem eiro vairāk nekā 2016. gadā, savukārt tā konsolidētā peļņa palielinājās par 26,4% jeb 8,5 miljoniem eiro, sasniedzot 40,7 miljonus eiro.

Vienlaikus "Lattelecom" grupas EBITDA (peļņa no pamatdarbības) pērn bija 69,1 miljons eiro, saglabājoties 2016. gada līmenī.

"Lattelecom" grupā ir uzņēmumi "Lattelecom", "Lattelecom BPO", "Citrus Solutions", "Lattelecom Technology", "Media 360" un "Baltijas Datoru akadēmija". "Lattelecom" pieder 23% SIA "Latvijas Mobilais Telefons" daļu.

"Lattelecom" pieder valstij Privatizācijas aģentūras personā (51%) un Dānijā reģistrētajam "Telia Company" meitas uzņēmumam 'Tilts Communications" (49%).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!