Foto: Privātais arhīvs
Dīdžejmeitene Liene Ušakova jeb Seksīgā Lee (attēlā) ir, iespējams, profesionālākā plikumu zibinātāja Latvijā, un šonedēļ viņa savus sociālo tīklu sekotājus iepriecinājusi ar vienu no draiskākajiem foto, kādu pievilcīgā tumšmate jebkad publiskojusi – viņa ļoti mākslinieciskā bildītē izrādījusi savu pašu intīmāko ķermeņa vietiņu.

Tie, kas seko līdzi Lienes gaitām, jau zina, ka efektīgā dāma regulāri priecē internetu ar pikantiem un nerātniem foto, un viena no tām ķermeņa daļām, kuru Seksīgā Lee publiski zibina vismaz reizi nedēļā, ir viņas brangās krūtis.

Tiesa, šonedēļ viņa latiņu pacēlusi vēl augstāk - Seksīgā Lee padalījusies ar foto, kurā draiskā veidā iemūžinājusi visintīmāko ķermeņa zonu. Liene, tērpusies pieticīgās bikšelēs un izrotājusies ar sulīgu persiku, iepriecinājusi fanus ar savas stakles foto.

Dīdžejmeitenes fani un draugi jau vairāk nekā 100 reizes bildīti atzīmējuši ar "patīk", taču komentāru sadaļā vērojama cita aina - daži ļaudis neizpratnē apvaicājušies, kamdēļ Liene publiskojusi šādu foto.

Savukārt pašbildīte, kurā Seksīgā Lee izrāda savas krāšņās krūtis, protams, izpelnījusies neviltotu sajūsmu, un kāds īpaši kvēls fans attēlam veltījis īsu, bet kodolīgu komentāru - "fap". Kā zināms, angļu sarunvalodā ar šo mazo vārdiņu tiek apzīmēta pašapmierināšanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!